Zanimljivosti Srbija

Vodič za muškarce: Kako izabrati donji veš za nju?

Želite svojoj dragoj da kupite na poklon komplet kvalitetnog donjeg veša, ali vam prepreku predstavlja to što ne znate kako da izaberete odgovarajući. Treba da potrefite broj, oblik, pa i da joj stoji kako treba. Nije lako muškarcu u prodavnici donjeg veša.

Ali ako obratite pažnju na nekoliko važnih faktora i detalja, ovo iskustvo se može pretvoriti i u lagodnu zabavu. Mi smo tu da vas ohrabrimo!

Naš kratak vodič će vas uputiti u „tajne“ kupovine donjeg veša i pomoći vam da odaberete pravi poklon za svoju lepšu polovinu.

original-campaign 1

VELIČINA

Najbolji način da saznate je da je pitate. Ali gde je tu onda zabava?!

Sledeća najbolja opcija je da zavirite u njeno carstvo donjeg veša. Iskoristite trenutak kad nije kod kuće i pročeprkajte po fioci gde drži donji veš. U slučaju da ne možete da nađete takvu fioku (poznato nam je koliko muškarci znaju šta gde stoji), uvek možete naći komade odvojene za pranje.

Pogledajte etiketu i nađite oznaku broja, što je obično kombinacija slova i broja (npr. C32). Ili ako je u pitanju samo broj, zabeležite i njega pa će vam posle prodavačica pomoći da shvatite koja je to veličina.

U najgorem slučaju, ako je vaša partnerka isekla sve etikete i nigde ne možete da nađete broj, ponesite reprezentativne primerke sa sobom. I požurite sa tajnim zadatkom, da ne primeti „krađu“.

P.S. Gledajte komade koje je skoro nosila, jer joj se možda vremenom broj promenio.

original-LINGERIE_SS_2015_03_copy

MODEL, STIL I DIZAJN

VEROVATNO ŽELITE DA JOJ KUPITE NEŠTO ŠTO SE VAMA DOPADA I U ČEMU BISTE ŽELELI DA JE VIDITE. TO JE SASVIM LEGITIMNO. IPAK, NE BI TREBALO DA ISPUSTITE IZ VIDA DA NE KUPUJETE SEBI VEĆ NJOJ. STOGA JE JEDNAKO VAŽNO ŠTA SE NJOJ SVIĐA I ŠTA VOLI DA NOSI.

AKO VAŽA LEPŠA POLOVINA NE VOLI DA NOSI TANGA GAĆICE I NIKAD JE NISTE VIDELI U NJIMA, VEROVATNO NEĆE NOSITI NI TE ŠTO JOJ KUPITE VIŠE OD JEDNOG PUTA, KADA JE ISPOŠTOVALA VAŠ POKLON I ŽELJU. VEROVATNO ZNATE KAKVE GAĆICE NAJVIŠE VOLI, A AKO NISTE SIGURNI OBRATITE PAŽNJU. ILI SE VRATITE KOPANJU PO FIOCI.

BRUSHATER TEK MOŽE IMATI PUNO OBLIKA, PA JE BITNO DA IZABERETE NEKI OD ONIH KOJE ONA VOLI DA NOSI. NA PRIMER, AKO PREZIRE PUSH-UP I VOLI LEŽERNE MATERIJALE BEZ KORPI, NEĆETE JOJ KUPITI BAŠ PUSH-UP SA DEBELIM UMECIMA.

ŠTO SE SAMOG STILA I DIZAJNA TIČE, TU VEĆ MOŽETE BITI SLOBODNIJI I PUSTITI MALO VIŠE SEBI NA VOLJU. IZBOR JE OGROMAN, TAKO DA SE NEĆEMO NI TRUDITI DA PRAVIMO NEKU KLASIFIKACIJU. OD BOJA DO MATERIJALA, RAZLIČITIH KOMBINACIJA I DEZENA, MOŽE VAS ZABOLETI GLAVA, ALI VERUJEMO DA STE NEKAD POGLEDALI NEKI ČASOPIS ILI REVIJU, TE DA ZNATE BAREM OTPRILIKE ŠTA ŽELITE. VEĆINA ŽENA UŽIVA U LEPIM MATERIJALIMA, TAKO DA NEĆETE POGREŠITI BILO DA ODABERETE ČIPKU, SATEN, PAMUK, PA ČAK I NEKU KVALITETNIJU SINTETIKU.

123

POMOĆ PRIJATELJA

U LEMONIJU ĆE VAM LJUBAZNO OSOBLJE POMOĆI DA IZABERETE PRAVI POKLON A DA PRI TOM NE POGREŠITE NI VELIČINU NI MODEL.

NE GUBITE VREME BAULJAJUĆI PO RADNJI, VEĆ ČIM UĐETE POTRAŽITE PRODAVAČICU I RECITE JOJ ŠTA VAM JE NA UMU. ONA ĆE IMATI HILJADU PITANJA O STILU I NAVIKAMA VAŠE PARTNERKE I ZNAĆE DA VAM PONUDI ONO ŠTO TRAŽITE. TAKOĐE, PRODAVAČICE SU VEŠTE U DEŠIFROVANJU BROJEVA I VELIČINA, TAKO DA STE U SIGURNIM RUKAMA.

I NAJBITNIJA STVAR, PRODAVAČICE NAJBOLJE ZNAJU ŠTA ŽENE VOLE I ŽELE, I ŠTA JE „TOTALNO IN“ U TOM TRENUTKU (O ČEMU VI, SKORO SIGURNO, NEMATE POJMA)

PAKOVANJE

TAJNA LUKSUZNIH POKLONA JE U LEPOM PAKOVANJU. ŽENE NA TO POSEBNO OBRAĆAJU PAŽNJU. TREĆINA ODUŠEVLJENJA POKLONOM DOLAZI OD PAKOVANJA, ZATO NE TREBA DA SEBI DOZVOLITE DA TU ZABRLJATE.

ZAVISNO OD TOGA GDE KUPUJETE DONJI VEŠ, BIĆE VAM TEŽE ILI LAKŠE ZA PAKOVANJE. AKO JE U PITANJU NEKA FINA PRODAVNICA ILI BUTIK, ONI OBIČNO IMAJU SVOJA PAKOVANJA ZA POKLON, TAKO DA SAMO ZATRAŽITE DA VAM LEPO ZAPAKUJU.

HAPPY END

POŠTO STE SVE URADILI REDOM I KAKO TREBA, NADAMO SE DA UŽIVATE U SREĆNOM KRAJU – VAŠA IZABRANICA SKAČE OD SREĆE, OBASIPA VAS POLJUPCIMA I OBLAČI KUPLJENI DONJI VEŠ.

IPAK, MORAMO DODATI I OVAKAV SCENARIO – U SLUČAJU DA SE NEKAKO DESILO DA STE PROMAŠILI, NEMOJTE SE NERVIRATI, JER KUPLJENI VEŠ MOŽETE ZAMENITI. A TO JE ONDA VEĆ NAJBOLJE DA URADITE ZAJEDNO SA PARTNERKOM, KOJA ĆE ZNATI DA ODABERE TO ŠTO JOJ SE SVIĐA.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.