Zanimljivosti Srbija

“Večera u tami” prvi put kod nas

Da li ste znali da vam je čak 70% čulnih receptora u telu raspoređeno u očima? Samim tim, jasno je koliko čulo vida doprinosi subjektivnom utisku kada se radi o hrani i piću… A šta se dešava kada prepustite ostalim čulima da u potpunosti dožive ukuse, mirise i teksturu hrane?

Nikšićko Tamno je nedavno priredilo iznenađenje za svoje FB fanove u vidu specijalne večere u mraku u restoranu Supermarket (Talas) u Zemunu. Fanovi nisu znali šta ih očekuje, ali su se sjajno proveli. Pogledajte kako izgleda večera u apsolutnom mraku:  

Koncept „Večere u mraku“ je izuzetno popularan u celom svetu zbog jedinstvenog iskustva koje pruža učesnicima: kada se isključi vid, sva druga čula mnogo jače doživljavaju okruženje. A ponajviše ukuse.

U želji da pruži beskompromisno uživanje u pažljivo balansiranom ukusu crnog piva koji se odlično slaže sa gastronomskim specijalitetima, Nikšićko Tamno donosi koncept „blind dining-a“ prvi put kod nas. Zahvaljujući karakterističnoj punoći ukusa, bogatoj kremastoj peni  i aromi karamele, pravi poznavaoci piva svrstavaju Nikšićko Tamno među najbolja crna piva na našem tržištu. U svakoj kapi Nikšićkog Tamnog kriju se pažljivo birani sastojci: čista voda, ječam i mešavina odabranih vrsta hmelja koji ovom pivu daju jedinstven ukus, tu da upotpuni svaki vaš momenat uživanja u hrani.

Fejsbuk foto-konkurs:

Ukoliko i vi želite da se upustite u avanturu „Večere u mraku“ koju će Nikšićko Tamno prirediti za odabrane prijatelje i verne fanove, učestvujte u foto-konkursu „Ukus koji se prepoznaje u tami“ na društvenim mrežama. Postavite fotografiju Nikšićkog Tamnog i hrane na Fejsbuk stranicu Nikšićkog Piva https://www.facebook.com/NiksickoPivo1896/  uz hashtag #NiksickoTamno i možda ćete baš vi uživati u ovom neobičnom gastronomskom iskustvu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.