Zanimljivosti Srbija

Vaša poruka na čokoladi Najlepše želje

Poklonite nekome koga volite Najlepše Želje sa Vašom ličnom porukom za Dan zaljubljenih i Dan žena

Najlepše Želje sa tradicijom stvaranja prave čokolade i brigom o svojim potrošačima, dugom preko 90 godina, priprema posebne poklone za predstojeće praznike. U odabranim Soko Štark radnjama, svi koji žele svojim voljenim da daruju poklone pune ljubavi moći će to i da učine u periodu od 13 i 14.2 kao i 7 i 8.3. 2016. godine.

Vasa-poruka-na-cokoladi-Najlepse-Zelje

U odabranim Soko Štark radnjama svi zainteresovani mogu da poklone najdražima poruke ručno ispisane na samoj čokoladi Najlepše Želje. Na svakoj od lokacija, u određenom periodu, biće prisutan kaligraf koji će Vašu ličnu poruku preneti na čokoladu. Sa velikom pažnjom smo odabrali i Najlepše Želje kaligrafe, koji su umetnici sa iskustvom, zaslužni za mnoge kreativne radove ne samo u Srbiji, već i širom sveta.

Želeli smo svojim potrošačima da se zahvalimo na dugoj vernosti i da im poklonimo Najlepši znak pažnje kojim će usrećiti one do kojih im je stalo.

Kaligrafe možete naći u Soko Štark radnjama u Zemunu, Ulica Glavna broj 14 od 12H do 15:45H i u Vasinoj ulici broj 14 od 16:15h do 20H i to 13. i 14.2. i 7 i 8.3. 2016 godine.

Tajna neodoljivosti čokolade “Najlepše želje” je u tome da  se pravi isključivo od prirodnih sastojaka – kakaa, kakao butera, mleka i šećera.

Najlepše želje su čokolada koja prati želju potrošača za novim ukusima, tako da danas najfiniju mlečnu čokoladu Najlepše želje imamo sa dodacima lešnika, badema, mlečnog krema, nugat fila, jagode i jogurta, kao i čuvenu crnu čokoladu.

Poklonite Najlepši znak pažnje onima do kojih vam je najviše stalo!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.