Zanimljivosti Hrvatska

Ususret Noći vještica: Odjenite se kako biste se razodjenuli

Samo nekoliko noći nas dijeli od najstrašnije noći u godini i svi razmišljamo o tome što obući tu večer. Iako se Noć vještica uglavnom smatra dječjom zabavom, istina je i da se mnogi odrasli vole maskirati jer svi volimo fantazije i zabavu.

Samo nekoliko noći nas dijeli od najstrašnije noći u godini i svi razmišljamo o tome što obući tu večer.

Iako se Noć vještica uglavnom smatra dječjom zabavom, istina je i da se mnogi odrasli vole maskirati. I seks i Noć vještica omogućuju nam da istražimo maštarije i dobro se zabavimo. Pa što onda može biti bolje od kombinacije to dvoje. Dodate li u priču vodećeg svjetskog stručnjaka u području seksa LELO dobit ćete najzabavnije iskustvo ikad. Uz to, imat ćete i materijala za ispričati prijateljicama na kavi i nasmijati se od srca ako stvari krenu nepredviđenim.

Kako različite vrste seksualnih igara mogu poboljšati vaš seksualni život?

Igre u spavaćoj sobi mogu biti izuzetna i iznimno erotična praksa za one koji imaju bujnu maštu i ne plaše se eksperimentirati svojim seksualnim identitetom. Način je to i na koji možete svoj interes oživjeti u spavaćoj sobi i prenijeti ga partneru. Igre nisu samo alat ili interes koji spaja partnere, one su sjajan način kako podići razinu uzbuđenosti i održati zanimanje jer su scenariji neograničeni.

No, sigurno se pitate zašto bi se netko išao oblačiti samo kako bi ga partner razodjenuo kasnije zbog seksa? Dio je to predigre koja obogaćuje seksualno iskustvo. Ne radi se toliko o maskiranju ili uživljavanju u lik, već o tome da se osjećate hrabrije, više seksi i privlačno, te time osigurate više uzbuđenja za oba partnera.

Za početnike koji su pomalo sramežljivi ili nesigurni, kostimi su “siguran” ulaz u eksperimentiranje. Isprobajte manje zastrašujuće verzije – igrajte se liječnika i medicinske sestre, ili superheroja i zlikovca. Osjećate li se slobodnije, upustite se u istraživanje BDSM igri s malom pomoći različitih igračaka. No, u svakom slučaju, vodite jednaku brigu o položajima, kao i kostimima. Atmosferu možete dodatno podgrijati time što ćete odabrati kostim ili bilo koji dodatak kostimu koji ćete onda kasnije ponijeti sa sobom u krevet.

Nitko ne voli dosadu u spavaćoj sobi. Neka zabava bude još slađa uz bombone i slatkiše. A ako ste više ljubitelj čokolade i rock’n’rolla, prisjetite se priče o frontmenu jednog od najvećih rock bandova i zloglasnoj Mars čokoladici.

U konačnici, imajte otvoreni um i budite kreativni. Isprobajte sve što vam padne na pamet. Iskoristite Noć vještica za istraživanje svih neizrečenih želja. U skladu s time, najbolji savjet koji vam možemo dati jest da istražujete svoj um i sklonosti. Isprobavanje različitih vrsta seksualnih igara, za zabavu ili kao društveni moment, ili kao način povezivanja sa svojom pravom prirodom je pozitivna stvar i nešto što LELO potiče. Ali uvijek imajte na umu: zaštitite se!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.