Umetnost Srbija

Tradicionalni prednovogodišnji koncerti Radeta Šerbedžije u Srbiji

U „Sava centru” u Beogradu večeras će od 20 časova biće održan koncert „Uzalud je budim”.

(Fotografija: Rade Šerbedžija, „Vikimedija”)

Ova tradicionalna prednovogodišnja manifestacija, koja obećava veče puno muzike, romantičnih stihova i šarma, jeste autorski projekat barda srpskog (ali i svetskog) glumištaRadeta Šerbedžije. Na sceni će, zajedno sa njim, sve vreme biti i njegov orkestar „Zapadni kolodvor”.

Drugi prednovogdišnji koncert ovog izuzetnog umetnika zakazan je za 29. decembar 2017. u Domu vojske u Nišu, takođe od 20 časova, pod nazivom „Poslije kiše”.

(Fotografija: Koncert „Poslije kiše” u Nišu, 2017, „Južne vesti”)

Ulaznice za koncert u Beogradu možete da kupite na biletarnici „Sava centra” ili putem sajta „Eventim-a”, po ceni od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara.

Mesečni repertoar „Eventima” i „Cineplexx Serbia” pogledajte ovde, odnosno na ovom linku, dok na zvaničnom veb-sajtu naših pozorišta možete da vidite koje su to predstave aktuelne.

(Fotografija: Koncert „Uzalud je budim” u Beogradu, 2017)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.