Tradicionalni prednovogodišnji koncerti Radeta Šerbedžije u Srbiji

0

U „Sava centru” u Beogradu večeras će od 20 časova biće održan koncert „Uzalud je budim”.

(Fotografija: Rade Šerbedžija, „Vikimedija”)

Ova tradicionalna prednovogodišnja manifestacija, koja obećava veče puno muzike, romantičnih stihova i šarma, jeste autorski projekat barda srpskog (ali i svetskog) glumištaRadeta Šerbedžije. Na sceni će, zajedno sa njim, sve vreme biti i njegov orkestar „Zapadni kolodvor”.

Drugi prednovogdišnji koncert ovog izuzetnog umetnika zakazan je za 29. decembar 2017. u Domu vojske u Nišu, takođe od 20 časova, pod nazivom „Poslije kiše”.

(Fotografija: Koncert „Poslije kiše” u Nišu, 2017, „Južne vesti”)

Ulaznice za koncert u Beogradu možete da kupite na biletarnici „Sava centra” ili putem sajta „Eventim-a”, po ceni od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara.

Mesečni repertoar „Eventima” i „Cineplexx Serbia” pogledajte ovde, odnosno na ovom linku, dok na zvaničnom veb-sajtu naših pozorišta možete da vidite koje su to predstave aktuelne.

(Fotografija: Koncert „Uzalud je budim” u Beogradu, 2017)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend