Međunarodni sajam umetnosti i antikviteta u Beču

0

„Udruženje austrijskih trgovaca umetničkim delima i antikvitetima“, organizator tradicionalnog „Međunarodnog sajma umetnosti i antikviteta“ u Beču, ove godine slavi 40 godina postojanja. Poslednjih dvadeset godina udruženje je organizovalo prolećni sajam u izložbenom prostoru „Kuća umetnika“ („Künstlerhaus“), a ove godine biće premešten i održan od 4. do 12. marta 2017. godine u palatama „Ferstel“ i „Donja Austrija“ u centru Beča gde se inače održava jesenji sajam.

Na ovogodišnjem prolećnom sajmu 37 renomiranih umetničkih stručnjaka iz Austrije i Nemačke, koji ispunjavaju kriterijume udruženja, će predstaviti eksponate iz različitih perioda od antike od savremenog doba. U ponudi su arheološki predmeti, skulpture i evropska narodna umetnost počevši od 13. veka, eksponati iz perioda secesije, antikvarni tepisi i satovi, nakit, gotički i art deko nameštaj, stakleni, porcelanski i srebrni predmeti.

Kao jedini klasični sajam umetnosti i antikviteta u proleće u Beču „Međunarodni sajam umetnosti i antikviteta“ nudi zanimljiv i raznovrstan program koji ispunjava očekivanja kako izlagača tako i kupaca, pa je sajam uspeo da se održi poslednjih decenija.

© Verband Österreichischer Antiquitäten und Kunsthändler

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend