Umetnost

Organic Art Festival 2016 – Festival amaterskog umetničkog stvaralaštva

ORGANIC ART FESTIVAL je festival amaterskog umetničkog stvaralaštva zabranjen za autore starije od 16 godina u organizaciji srednje škole ARTIMEDIA .

Cilj festivala je otkrivanje organskog talenta kod dece i mladih kao i motivisanje dece i mladih na umetničko stvaralaštvo.
Srednja škola Artimedia pruža podršku mladima za umetničko stvaralaštvo i daje podršku inicijativi mladih kroz finansiranje daljeg školovanja.
Tema Organic Art Festivala za 2016. godinu je “Traganje”.

“Traganje“ je jedan od načina za dostizanja svrhe. Svrha je nešto najdragocenije što čovek može da ima. Mladi svakodnevno snime po nekoliko video klipova i isfotkaju još toliko zanimljivih trenutaka tokom dana tragajući za srećom, lepotom, ljubavlju, smilom života, društvom…

Ukoliko se potrude da sve izgleda još bolje pa iskoriste i aplikacije sa raznim efektima, kolažima kao i brojne aplikacije za montiranje video klipova, sve je spremno da se sheruje a lajkovi su zagarantovani.
Ali umetnost je nešto više. Uneti malo filozofije u traganje za svojim ciljem daje fotografiji i snimku umetničku vrednost. Važno je definistati cilj i tragati za njim.

U potragu možemo krenuti sa fotoaparatom, kamerom ili jednostavno mobilnim telefonom. Potrebno je snimiti ono za čim se traga. Na putu traganja kroz objektiv možemo ugledati sebe, svoj odraz, ili bilo šta iz sveta oko sebe.
Budite kreativni i iskoristite svoj talenat, osvojite vrednu nagradu – Besplatno školovanje i dalje usavršavanje.

Takmičarske kategorije:
– Kratkometražni autorski film (do 5 min)
– Fotografija

Tema: TRAGANJE
Snimljeno bilo čime

Onlajn prijave su do kraja decembra na www.artimedia.edu.rs/prijava

Zabranjeno za autore starije od 16 godina.
Mikser House, 16. april

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.