Zanimljivosti Hrvatska Srbija

Severina oborila rekord i na „Viberu”

Svega mesec dana nakon predstavljanja prvog paketa stikera na „Viberu”, najpopularnijoj aplikaciji za razmenu poruka u regionu, Severinini stikeri preuzeti su više od 300 hiljada puta, što je apsolutni rekord ove godine u centralnoj i istočnoj Evropi.

Korisnici „Vibera” su proteklih nedelja razmenili Severinine stikere više od neverovatnih 1,65 miliona puta, a poštovaoci lika i dela jedne od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora okupili su se i u „Viber” zajednici, koja sada broji preko 170 hiljada članova i jedna je od najaktivnijih u regionu.

„Hvala vam, mili moji! Hvala za ljubav koju mi u toku čitave karijere pokazujete! Sada je delite sa mnom još i preko Viber stikera i kroz zajednicu u kojoj se svakodnevno družimo. Ljubav se ljubavlju vraća, a ja volim što se volimo”, izjavila je Seve povodom ovog velikog uspeha.

Severinini stikeri predstavljeni su sredinom maja 2019, istovremeno sa njenim novim albumom, te su odmah izazvali ogromno interesovanje javnosti širom regiona. Publika je najbolje reagovala na stiker Nedostaješ mi, koji je podeljen 135.970 puta, poruku Ja sam devojka sa sela, razmenjena 124.246 puta, i Laku noć sa 109.820 deljenja.

Istovremeno, članovi Severinine „Viber” zajednice odabrali su u specijalnoj „Viber” anketi i omiljene pesme sa njenog novog albuma: „Popila” je dobila više od pet i po hiljada glasova, a odmah za njom je „Mrtav bez mene” sa preko 4.800 glasova njenih poklonika. Severina u svojoj „Viber” zajednici sa pratiocima svakodnevno deli ekskluzivne fotografije i video-snimke, razmenjuje poruke, kao i novosti o nastupima, ali ih i poziva da podrže različite humanitarne akcije.

„Znajući da je reč o jednoj od najvećih zvezda regiona, bili smo uvereni da će Severinini Viber stikeri i zajednica postići veliki uspeh među korisnicima ove aplikacije. Međutim, reakcija je prevazišla sva naša očekivanja! Očigledno je da su se mnogi u njenim porukama prepoznali i da je to tajna uspeha. Sigurni smo da će ova odlična saradnja biti proširena i nastavljena i u budućnosti, te da će interaktivnost i lako korišćenje Viberove platforme služiti na zadovoljstvo Severine i njenih brojnih obožavatelja”, rekla je Daniela Ivanova, direktorka za razvoj poslovanja kompanije „Rakuten Viber” u centralnoj i istočnoj Evropi.

Severinini stikeri biće dostupni na „Viber” stiker marketu za besplatno preuzimanje još dva meseca i raspoloživi za razmenu sa svojim prijateljima na „Viberu” i nadalje, bez bilo kakvih vremenskih ograničenja.

(Fotografije: Severinini stikeri na „Viberu”, 2019; © Rakuten Viber)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.