Zanimljivosti

Šestogodišnja devojčica oduševila milione svojim govorom!

Međuljudski odnosi mogu da budu veoma komplikovani. Stoga je jedna šestogodišnjakinja objasnila svojoj mami, da iako ona zna da je veoma teško, da ona želi mir i spokoj.

Mama iz Kanade koja je poznata na Fejsbuku pod imenom Čeriš Šeri, nedavno je objavila snimak svoje ćerke Tiane. Ova devojčica drži lep i harizmatičan govor o značaju prijateljstva. Tianina mama koja je sama i razvedena, svađala se sa njenim tatom, što je devojčica čula i potom zatražila da se njeni roditelji druže.

Započela je sa pitanjem da li je njema mama spremna da bude prijateljica sa njenim tatom. Kada je mama Šeri potvrdila, Tana nas je „oduvala“ i pokazala da je mnogo zrelija u odnosu na svoje godine. „Samo daj sve od sebe“ rekla je devojčica majci. „Ne želim da budete zamenjeni i zlobni, već da se smirite i budete prijatelji.

Dalje Tiana objašnjava da ne želi da ispadne gruba, već da samo želi da svi budu prijatelji. „Ako mogu ja da budem fina, svi možemo da budemo isto“ – rekla je Tiana i time nam slomila srca. „Trudim se da u svom srcu uradim ono što je najbolje, ništa drugo. Ćelim da moja mama, moj tata i svi da budu prijatelji. Želim da se svi smejemo. Za tebe i mog tatu, mama, mislim da možeš to da uradiš. Mislim da možeš da se izmiriš svoja loša osećanja, da ih spustiš na niže nivoe.“

https://www.youtube.com/watch?v=vm0UNn7tJ5o&feature=player_embedded

Njen govor zaista pogađa, a izgleda da je dotakao preko nekoliko miliona ljudi, pošto je video deljen preko 260.000 puta, a preko 1.000 ljudi je komentarisalo i delilo snimak. Tiana ne samo što je prosvetlila svojim sqavetom svoje roditelje, već sve ljude. „Moje srce je nešto“ rekla je ona. „Svačije srce je nešto takođe. Ukoliko živimo u svetu u kojem su svi loši, onda će svi da postanu čudovišta u budućnosti. “

Tiana će možda da postane pisac, lider u svetu ili ko zna šta sve jer je sposobna ovako mala da govori velike reči. U pravu je – svi mogu da budu dobri i treba da budu dobri jer ovaj svet može da bude bolje mesto. Udubite se u njen mudri govor.

(Teks/Izvor: srbijadanas.com)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.