Putovanja Zanimljivosti Hrvatska

Pronašli smo atraktivnu destinaciju za vaš ljetni odmor u Istri!

Istarski Kempinski Hotel Adriatic luksuzni je golf i spa resort smješten pored mora nedaleko od Umaga, a svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osjećaja veličine i ekskluzivnosti.

Kempinski Hotel Adriatic 14. lipnja javnosti je predstavio projekt na kojem se radilo proteklih nekoliko mjeseci, najluksuzniju novu plažu u regiji, bogato opremljenu te  okupanu zrakama sunca s pogledom kojim se rijetko tko može pohvaliti – u istom kadru uživate u ljepotama hrvatske, slovenske i talijanske obale.

Uz plažu je smješten i obnovljeni Beach bar na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon s 10 cabana i pogledom koji oduzima dah.  

 

Gosti Kempinski Hotela Adriatic imat će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvijezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća tjestenina i povrće.

Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinicima, srednjovjekovni gradići, bogata kulturna i povijesna baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor. Neka Kempinski Hotel Adriatic bude i vaša polazišna točka za putovanja i istraživanje bogate istarske regije.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.