Putovanja Hrvatska

Nova luksuzna plaža u Istri – mjesto koje želimo posjetiti ovog ljeta!

Luksuzni hotel s pet zvjezdica u Istri, Kempinski Hotel Adriatic najavljuje novi uzbudljiv redizajn plaže. Obnova će trajati od siječnja 2018., a završit će u svibnju 2018. godine.

Kako bi se usredotočio na stalno povećanje zadovoljstva gostiju, poboljšanje i održavanje objekata u vrhunskom obliku, hotel će u novoj sezoni pozdraviti goste s potpuno novom plažom i luksuznim barom na plaži s ciljem unapređenja asortimana hrane i pića te čineći kulinarsko iskustvo još ugodnijim. Osim toga, redizajn površine plaže uključivat će VIP salon s 10 cabana smještenih na krovnoj terasi na plaži koja će vizualno transformirati eksterijer i učiniti ga još više opuštajućim i privlačnim.

Obnova će se održati tijekom kontinuiranog poslovanja, tako da će gosti teško biti uznemireni. Veliko otvaranje plaže planirano je za lipanj 2018. godine dok je Hotel otvoren od 2. ožujka 2018. godine.

O Kempinski Hotelu Adriatic

Lako dostupan automobilom iz mnogih europskih metropola, Kempinski Hotel Adriatic otvorio je svoja vrata u kolovozu 2009. kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort s pet zvjezdica na moru. Smješten nedaleko od Umaga, hotel nudi prekrasan pogled na hrvatsku, slovensku i talijansku obalu te na bijele vrhove Alpa. Raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 kvadratnih metara, teretanom, dječjim Kempi Klubom, privatnom kapelicom okruženom mediteranskim vrtom, plažom, raznovrsnim konferencijskim sadržajima u hotelu i u zasebnom konferencijskom centru smještenom na samoj morskoj obali. U sklopu resorta nalazi se i Golf Klub Adriatic, prvo istarsko natjecateljsko golf igralište s 18 polja.

_ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _

Kempinski Hotels

Osnovana 1897. Kempinski Hotels je najstarija luksuzna hotelska grupa u Europi. Kempinskijeva bogata tradicija besprijekorne osobne usluge i vrhunske gostoljubivosti  upotpunjena je ekskluzivnošću i individualnošću njihovih objekata. Kempinski sada upravlja portfeljem od 75 hotela i rezidencija s pet zvjezdica u 30 zemalja i nastavlja dodavati nove objekte u Europi, Bliskom Istoku, Africi i Aziji. Svaki od njih odražava snagu i uspjeh branda Kempinski bez gubljenja iz vida svoje baštine. Portfelj obuhvaća objekte povijesne znamenitosti, nagrađivane hotele urbanog stila, izvanredna odmarališta i prestižne rezidencije. Svaki je prožet kvalitetom koju gosti već očekuju od Kempinski Hotela dok prihvaćaju kulturne tradicije svoje lokacije. Kempinski je jedan od osnivača Global Hotel Alliancea (GHA), najvećeg svjetskog udruženja neovisnih hotelskih brendova.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.