Putovanja Srbija

Decembarska akcija KonTikija: Pada sneg a padaju i cene!

Pravi je trenutak da za vas i vašu porodicu rezervišete hotel za leto 2018.  koristeći maksimalne decembarske popuste u Kon Tikiju. Konkretno, samo u poslednjem mesecu godine, pored već umanjenih cena, Kon Tiki u vidu malog novogodišnjeg poklona, daruje svojim putnicima i dodatnih 7% popusta na rezervacije smeštaja u najprodavanijim hotelima u 2017. u Olimpskoj regiji, na Kasandri, Sitoniji ili Atosu…

U ponudi je više od 100 hotela različitih kategorija sa kojima su napravljeni ugovori i za naredno leto jedino i samo zato jer ste vi bili zadovoljni njihovom uslugom i onim što pružaju gostima.  Jedan od njih je, bez dileme, i Hotel Athos Palace 4* u Kalitei na Kasandri. Uz popuste za vas tu je i dodatna priča – 100% popusta za dvoje dece do 12 godina. Isto važi i za još jedan sjajan hotelPallini Beach 4*, dok hotel Portes Beach 4*, Nea Potidea, Kasandra, ovu ponudu čini jednako zanimljivom s popustom od 100% ali za dete do 14 godina.

Hotel Chrousso Village 4*, na Kasandri, Kon Tiki takođe preporučuje s neskrivenom radošću jer je reč, definitivno, o jednom od najpopularninjih porodičnih hotela u ovom delu Grčke.

U ponudi je i nešto što će svakog ljubitelja dobrog odmora zasigurno obradovati. Reč je o hotelima sa potpuno novim konceptom i više nego atraktivnom all inclusive ponudom. Reč je o hotelima  Ikos Oceania 5* i Sani Beach 5*, Kasandra. Odlika hotela Miraggio Thermal & Spa 5*, takođe na sunčanoj Kasandri, je proveren kvalitet i elegancija uz garanciju hedonsitičkog doživljaja u svakom smislu.

Ukoliko se odlučite da letujete na Sitoniji, nazvano po gigantu Sitonu, preporuka je da to bude možda na ovim adresama: Porto Carras Sithonia 5* & Porto Carras Melithon 5*, Neos Marmaras ili Anthemus Sea hotel 5*.

Carstvo porodičnog odmora je hotel Ikos Olivia 5*, Sitonija dok vas uživanje na svakom koraku čeka u hotelu Philoxenia bungalows 4*. Tu je i Village Mare 4* koji uistinu pruža maksimum svojim gostima.

Uostalom vodite računa i o tome da je Halkidiki poluostrvo raskošne lepote  sa najlepšim plažama u ovom delu Grčke koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara. Duboko u Egejsko more zadiru ta tri famozna prsta ovog poluostrva (Kasandra, Sitonija i Atos ili Sveta gora) sa jedinstvenim kompleksima hotela za sve vidove odmora. Odlične opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova kao i činjenica da je to more možda i najbliže Srbiji.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.