Zanimljivosti Hrvatska

Preporuka tjedna: Otkrijte čari prvog interaktivnog Catrice videa!

Kao prvi njemački kozmetički brend, CATRICE kreće na svojoj web stranici http://www.catrice.eu/de/interactive s interaktivnim videom.

Pasivno korisničko iskustvo ostavljamo u prošlosti – budućnost pripada aktivnim formatima u kojima potrošači mogu utjecati na tijek akcije. CATRICE kombinira trend pokretnih slika s mogućnošću individualizacije i veće uključenosti. Korisnik videozapisa pretvara se u redatelja i može odlučiti što će se sljedeće dogoditi. Tako uranja u uzbudljive svjetove i suočava se s nekim situacijama koje se mogu činiti poznatima iz poznatih filmova.

„Kao prvi njemački beauty brend s interaktivnim video iskustvom, imamo jedan glavni cilj: zabaviti se“, kaže Meike Ipsen, voditeljica komunikacija CATRICE, i dodaje: „Istodobno to vidimo kao budućnost Content marketinga za postizanje dva značajna cilja: Brand awareness i Engagement.“

Da bi osigurali da faktor zabave traje dulje vrijeme, stvoreno je 16 različitih putova s brojnim iznenađenjima, uključujući putovanje u prošlost do 1980- ih, kao i putovanje u različite galaksije.

Tags

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.