Pogledajte kako je izgledao Radiša Urošević bez brade!

0

„Ma čoveče, čime se ti baviš?!“ je verovatno prvo pitanje koje će mi postaviti i čitaoci i vlasnici portala „Adria Daily“. No, ovo „otkriće“ i te kako želim da podelim sa svetom. Naročito ako ste sinoć bili, ako ćete većeras biti ili ako ste sada u nekoj kafani.

ddddddddddddddd

Postoje ti izvođači prave narodne muzike koje, voleli samu muziku ili ne, svi poštuju. Zoran Kalezić, Lepa Lukić, Cune Gojković, Tozovac, Miroslav Ilić, Haris… Naravno – i Radiša Urošević. Rođen je u okolini Kragujevca 1951-e godine, a pevanjem se bavio još kao dete. Prvu pesmu „Poletela ptica golubica“ snimio je odmah po završetku srednje škole. Interesantno, u Kragujevcu drži radio stanicu koja pušta isključivo pop i rok muziku, a jednom prilikom, Radiša je rekao kako je ta muzika ipak profitabilnija, ukoliko se govori o radiju.

Prepoznatljiv je po svojoj bradi (istina, pomalo skraćenoj poslednjih godina) koja je već decenijama deo njegovog imidža iako je na samom početku karijere nije imao. Redak je snimak i nastupa sa nekadašnjeg „Trećeg kanala“ gde se Radiša takođe pojavio u drugačijem stilu

Radiša Urošević bez brade

Radiša Urošević bez brade

.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija. Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend