Zanimljivosti Srbija

Plesno iznenađenje na aerodromu

Svi koji su se nedavno zatekli na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu imali su priliku da prisustvuju prvom plesnom spektaklu priređenom u okviru novog projekta „Tajna Beograda„, koji će se do kraja godine odvijati na različitim lokacijama prestonice, u cilju promocije muzike, plesa i pozitivnih životnih vrednosti. Ceo projekat biće zaokružen velikim događajem svetskih razmera čiju lokaciju za sada znaju samo plesači – Čuvari Tajne.

Do tada, plesne tačke vrhunskih igrača predvođenih Milanom Gromilićem, prvakom pozorišta na Terazijama, biće iznenađenje za mnoge koji se ovog leta zateknu u Beogradu! Svaki ples imaće istu koreografiju i muziku, ali će biti organizovan na različitim lokacijama koje će uvek biti iznenađenje, dok je   finalni događaj „Tajna“ po kojoj će Beograd biti dugo pamćen.

Plesno iznenađenje na aerodromu
Plesno iznenađenje na aerodromu

Upravo jednoj od mnogih orginalnih plesnih koreografija, koje tek treba da uslede, prisustvovali su putnici aerodroma “Nikola Tesla” kada je njegov prostor za vrlo kratko vreme pretvoren u savršeni podijum za ples (VIDEO). Glasna muzika, ritam koji poziva i energija koja osvaja, izdvojila je iz mase putnika igrače koji su iznenada zaplesali. Malo je reći da su putnici na Terminalu 1, koji su čekali svoj red za čekiranje, bili prijatno iznenađeni. Neki od njih su čak probali i da zaplešu i uhvate korak sa plesačima, koji su se minut pre toga skrivali među njima, pretvarajući se da i oni negde putuju.

Plesno iznenađenje na aerodromu
Plesno iznenađenje na aerodromu

Ceo projekat podržan je od strane Reebok-a koji promoviše slične vrednosti – energiju i snagu čoveka koji je uvek spreman za novi izazov, kreativnost i orginalnost, praveći svaki korak tako da bude bolja verzija sebe!

Medijski partner projekta, TV Pink, pratiće plesne korake ovih talentovanih mladih ljudi na putu do otkrivanja velike Tajne!

“Nikada ne znate gde možemo ponovo zaplesati…ali pratite nas i zaplešite sa nama!”

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.