Umetnost Zanimljivosti Srbija

Plesne radionice muzičkog teatra „Step by step“ u Beogradu

Udruženje „Perpetuumdance Savremeni Ples“ organizuje radionicu iz oblasti muzičkog teatra na kojoj će prisutni biti u prilici da, kroz rad sa umetnicima Pozorišta na Terazijama, saznaju šta je i koje su tajne ovog slojevitog pozorišnog „zanata“. Radionice su planirane za 9. i 10. decembar, kao i za 16. i 17. decembar. Prvi termin radionica vodiće Anka Gaćeša, glumica Pozorišta na Terazijama, dok će naredni termin radionice voditi Nemanja Naumoski, plesni umetnik Pozorišta na Terazijama.

Ovo su radionice za sve koji žele da rade na svojim plesnim, pevačkim i glumačkim sposobnostima. U radu sa Ankom Gaćešom polaznici će kroz dvodnevni intenzivni trening proći kroz plesno-glumačko-pevački program, fragment iz predstave „A chorus line“, dok će sa Nemanjom Naumoskim, koji ima dugogodišnje scensko iskustvo, proći kroz plesni milje muzičkog pozorišta i fragmente predstave „Liza with a Z“.

Radionice su namenjene svima koji imaju afiniteta prema ovoj vrsti teatra, bez obzira na iskustvo! Cilj programa, približavanje ove vrste umetnosti mladima, podržan je od strane Sekretarijata za kulturu grada Beograda

Više informacija o radionicama možete pronaći OVDE i OVDE.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.