Zanimljivosti Srbija

Oni dani u mesecu. Ipak je nama lakše!

u2Marketing je u 20. veku doživeo svoj procvat. Govorili su da „ono što se nije pojavilo na reklami (TV, novine, web) to i ne postoji“. Stoga, svako ko je imao imalo ideja, hrabrosti i novca, uložio je u jedno ovakvo moćno oružje. Ono što je ranije bilo tabu počelo je da se oglašava vrlo učestalo. Ne zaboravite da govorimo o periodu od pre 60-ak godina. Danas tabu, kada su razne teme u pitanju, ne postoji i ljudi slobodno mogu o tome razgovarati.

Od avio kompanija, preko cigareta, ženskih čarapa, preko šećera, hrane za bebe, pa sve do kremica za lice, ruke i uložaka.
Ono što je bilo tajno sada je postalo vrlo transparentno, a jedna od tih tema jesu, kako sam gore pomenula, i ulošci za „one dane u mesecu“. Naime, godinama unazad, žene su se toga stidele, mnoge su smatrane nepodobnim u tom periodu (da se razumemo, taj deo meseca ni nama nije baš prijatan). Ali, kako se razvijala tehnologija pomenutih proizvoda tako nam je tu situaciju olakšavala i učinila je lakšom. Razmislite samo o tome šta su naše bake i prabake koristile i kako su se mučile, a da ne govorim o periodu pre jednog ili dva veka. I kao što rekoh, ti trenuci mogu da budu vrlo naporni, ali se neko potrudio da nam ih olakša.

u1Svi dobro znate kakve su današnje reklame na temu uložaka i da predstavljaju nasmejana lica devojaka, najčešće u pokretu i u situacijama koje zahtevaju vratolomije, napor ili samo đuskanje. A sada obratite pažnju i na to kakve su reklame bile ranije. Ono što sam primetila je da se ne razlikuju u svojoj suštini. Svaka od njih prikazuje izgled proizvoda uz objašnjenje da je proizvod udoban, praktičan, da ti dozvoljava da budeš u pokretu i da se ne treba stideti tih dana. I možda nam sve to ovako nabrojano zvuči smešno.

Ali, kada malo bolje razmislite – nije. Uzmimo za primer Libresse (proizvod koji lično koristim i zato ga uzimam za primer): koriste ih vesele devojke i žene, prirodnog izgleda, opuštene. Pakovanja su im prijatnih zelenih i roze boja. I sve ukazuje na to da ovakve trenutke možemo da prebrodimo vrlo lako i da menstruacija nije bauk.

u6Prikazuju proizvode koje ranije nismo mogli ni da zamislimo: dnevne, noćne, dugačke, kratke, manje ili više upijajuće, mirišljave, nevidljive, samolepljive i svaki od njih zaista pomaže. Ono što se pojavilo kao novitet je i Roll.Press.Go., a to znači da lagano možete da odložite uložak i zalepite ga sa svih strana, otklanjajući i najmanju neprijatnost koja u tom periodu može da nam se desi. Kada ti određeni proizvođač pruži tu mogućnost da se osećaš neopterećeno onda svakako ima moj plus. Slogan „Živi odvažno“ koji trenutno koriste potpuno pokriva svaki segment situacije u kojoj se nađemo jednom mesečno.

A ako i tvoj izbor bude upravo ovaj brend onda te pozivam da učestvuješ u Libresse nagradnom konkursu „Živi odvažno“ tako što ćeš poslati fotografiju na mail jelena.radovic@adriadaily.com
Fotografija bi trebalo da ilustruje tvoje viđenje „Živi odvažno“ Libresse. Fotografije šaljite do 21.11.2015. godine. Najbolja fotografija osvaja paket poklona koji će ti olakšati „one dane u mesecu“.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.