Filmovi&Serije Zanimljivosti

Održana premijera filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ u Holivudu

Pogledajte pozdrav Toma Holanda upućen domaćoj publici

Ovog leta Spajdermen je uzeo odmor i sa društvom otišao na put u Evropu. Iako Srbija nije bila jedna od destinacija njegovog putovanja, Tom Holand (Spajdermen) misli na svoju srpsku publiku i uputio joj je poseban pozdravhttps://youtu.be/__EMpSyKxJg

Najnoviji samostalni film „Spajdermen: Daleko od kuće“ se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Kraj igre“, u domaće bioskope dolazi u četvrtak 4. jula. Najnestrpljiviji fanovi imaće priliku da ga pogledaju dan ranije na pretpremijernim projekcijama.

U Holivudu je održana svetska premijera, kojoj su prisustvovali glumci Tom Holand, Zendaja, Semjuel El Džekson,  Džejk Džilenhal i imali priliku da zablistaju na crvenom tepihu.

Piter Parker je odlučio da letnji odmor po prvi put provede sa svojim najboljim prijateljima Nedom, Em Džej i ostatkom ekipe putujući po Evropi. Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je on nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel El Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i misterioznog Misteria (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

U ulozi Piter Parkera ponovno gledamo britanskog glumca Toma Holanda koji se savršeno snašao u liku Spajdermena. Pored Holanda, ostatak glumačke postave čine Marisa Tomej, Zendaja Meri Kolman, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar. U ulozi Nik Fjurija se pojavljuje izvanredni Samjul El Džekson, dok je u ulozi Misteria Džejk Džilenhol koji se na ovaj način pridružio zaista impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu.

Od 4.7. u svim bioskopima i u 3D, IMAX 3D i 4D formatima.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.