Zanimljivosti Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Nova dimenzija strateške PvP borbe dolazi na mobilne uređaje sa igrom Spellsouls: Duel of legends

Nordeus, nezavisna kompanija za razvoj igara, danas je najavila novu mobilnu igru Spellsouls: Duel of Legends, MOBA-u baziranu na kartama, koja kombinuje intenzitet real-time PvP borbi sa kompleksnošću strategije. Kreatori Top Elevena, najpopularnije sportske igre za mobilne platforme, koju je igralo više od 150 miliona igrača širom sveta, na novoj igri su radili prethodne dve godine. Spellsouls: Duel of Legends je u softlaunch fazi i trenutno je dostupan u osam zemalja.

U igri Spellsouls, Nordeus nagrađuje pametne strateške odluke i teži da unese takmičarski intenzitet i inovativan gejmplej u PvP magijske duele. Reč je o potpuno novom naslovu koji obiluje moćnom grafikom i oživljava high fantasy svet.

Radnja je smeštena u drevno kraljevstvo Eldonia, u kome se heroji otimaju oko moći. Igrači će zakoračiti u uzbudljivo, takmičarsko iskustvo, izabrati svog heroja, sakupljati i unapređivati magije i graditi najsmrtonosnije špilove karata koje će koristiti u borbi. Dva protivnička heroja suočiće se u žestokim borbama sa elementima  MOBA akcije i magija baziranih na kartama. Igrači će slati podanike kroz gornje i donje portale i na taj način se takmičiti sa protivnicima širom sveta.

https://www.youtube.com/watch?v=66Q7bM_LL_o

 

Upakovana u trominutne borbe, igra je kombinacija pažljivog planiranja, adrenalinskog intenziteta i dobro tempirane strategije. Od igrača zavisi da li će osmisliti dovoljno inovativnu taktiku koja će ga odvesti do pobede i pozicionirati na sam vrh rang liste.

Spellsouls je izgrađen na našem umeću u kompetitivnom gejmingu i sa ciljem da igračima pružimo pravu kombinaciju žanrova – balans između akcije i strateške umešnosti,” izjavio je Ivan Stojisavljević, CTO i su-osnivač Nordeusa. “U Spellsouls smo utkali mnogo znanja i stručnosti koje smo sticali godinama razvijajući i unapređujući Top Eleven, kao i ostale igre; a AAA produkcija i visoka angažovanost igrača su nam dva najveća prioriteta.”

Spellsouls: Duel of Legends je trenutno u soft launch fazi i za sada je dostupan samo na iOS uređajima, u određenim zemljama, među kojima su: Tajvan, Kanada, Hrvatska, Australija, Novi Zeland, Norveška, Švedska i Holandija. Više detalja o Spellsouls: Duel of Legends kao i sve novosti i najave kada je u pitanju igra, biće objavljene u bliskoj budućnosti. Da biste se preregistrovali i dobili obaveštenje o dostupnosti igre u vašoj zemlji, posetite www.spellsouls.com. Za sve novosti o Nordeusu i Spellsoulsu, pratite facebook.com/spellsouls i twitter.com/playspellsouls.

O kompaniji Nordeus

Osnovan u Beogradu, Nordeus je nagrađivani nezavisni razvojni studio mobilnih igara, kao i pionir u razvijanju cross-platform koncepta u kompetitivnom mobilnom gejmingu. Top Eleven, premijerna Nordeusova igra u kojoj igrači, u ulozi fudbalskih menadžera, upravljaju fudbalskim timovima i takmiče se sa drugim menadžerima, je jedna od napopularnijih sportskih igara na svetu sa više od 150 miliona registrovanih igrača i sa rejtingom  4+ na App Store-u, Google Play-u i Facebooku. Kompanija u 2017. godini predstavlja novu MOBA fantaziju baziranu na kartama, Spellsouls: Duel of Legends.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.