Najave Zanimljivosti Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za DC, TLC i AP za period od 15. do 21. avgusta

Preživljavanje – Goli i uplašeni

Šta se desi kada ostavite golog muškarca i golu ženu na jednom od najudaljenijih delova sveta gde ekstremni uslovi nisu njihova jedina briga? Par može da ponese samo jednu stvar sa sobom, dođe bez i jednog odevnog predmeta i pokuša da preživi 21 dan. Ovi besramni i hrabri parovi će upoznati jedni druge i svoju novu okolinu vrlo brzo, što će ih naterati da testiraju sve što misle da znaju o svojim veštinama opstanka, kao i o svojim instinktima.

Discovery Channel

U ponedeljak 17. avgusta u 21:00 na Discovery kanalu

MODELI U 30-TIM / PREMIJERA

U novoj seriji „Modeli u 30-tim“, voditeljka Jana Ina Zarela iznenađuje tri nove takmičarke kod kuće ili na poslu i poziva ih da se pridruže izazovu. Sve ove žene starije su od 30 godina, a svaka od njih ima svoju priču. Ono što im je zajedničko je da su sve dugo sanjale o tome da postanu modeli, ali nikada nisu imale priliku da prate svoj san. Karijera, deca, momci; nešto je uvek predstavljalo prepreku. Ali ne i ovog puta. Uz podršku Jane Ine, tri kandidatkinje su konačno spremne da preuzmu taj prvi veliki korak ka profesionalnoj manekenskoj karijeri, a u svakoj epizodi se takmiče za različite poslove kao modeli i ugovor sa prestižnom manekenskom agencijom. Ako uspeju da savladaju izazove i pokažu da imaju ono što je potrebno da uspeju u modnoj industriji, imaju priliku da konačno ispune svoj san da budu modeli.
modeli u 30

Od nedelje, 16. avgusta u 20:00 na TLC kanalu

Velike romske svadbe – Amerika / Premijera

U četvrtoj sezoni, krećemo dalje i hrabrije u neke od najekstremnijih romskih zajednica Amerike, što znači nova venčanja prepuna glamura. Sin matrijarha Neti Stenli se ženi. Ali, kada mladoženja Vajti zamoli sestru Dalas da se pojavi na venčanju, on rizikuje da njeno divlje ponašanje upropastiti sve. Uz to, Rom tinejdžer je zamoljen da bude domaćin porodičnog razgovora u nadi da će doći do predloga braka. Kasnije u seriji, buduća grčka romska mlada pokušava da uđe u istoriju sa najvećom, najsjajnijom venčanicom ikada napravljenom! Javlja se i sukob generacija, kada 16. rođendan romske tinejdžerke kreće pogrešnim tokom zbog njene nepodnošljive konzervativne bake.

velike romske svadbe

Od utorka, 18. avgusta u 21:00 na TLC kanalu

Pingvini u avionu: Transport životinja

Svakog dana hiljade različitih životinja se transportuje širom sveta po putevima, na trajektima i u avionima. Drugi deo serije „Pingvini u avionu: Transport životinja“ prati stručnjake kojima je povereno da bezbedno prevezu neke od najdragocenijih i najizazovnijih putnika do njihovih destinacija. Uz pristup brojnim kompanijama za transport životinja, zoo vrtovima i akvarijumima, ova dvodelna serija predstavlja logističke izazove u prevozu nekih od najvećih, najmanjih, najopasnijih i najdelikatnijih životinja širom sveta. Večeras, u zoo vrtu za krokodile u Brajz Nortonu, Šon Foget se priprema da dočeka tri morska krokodila iz zoo vrta u Normandiji u Francuskoj.

pingvini u avionu

U sredu, 19. avgusta u 21:00 na Animal planet kanalu

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.