Maja Šuput izaziva euforiju u MOSCHINO [tv] H&M SVIJETU

0

Pjevačica Maja Šuput oduvijek je slovila za djevojku koja „fura svoj đir“ i koja se nikada nije uklapala u kalupe, pogotovo kad je moda u pitanju.

Uvijek svoja, uvijek zabavna i neopterećena Maja je pravi izbor za ovu kolekciju jer šarene boje, izraženi printevi i energija njezin su zaštitni znak. Upravo njezina zarazna energija, njezin zabavan i veseo karakter osigurao joj je ulogu MOSCHINO [tv]H&M djevojke.

„Ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela neku kolekciju čiji je svaki komad nosio moje ime. MOSCHINO [tv]H&M doslovno me opisuje, moje stanje duha, moj modni izričaj i sve ono kako ja sebe doživljavam i kako me drugi doživljavaju, šareno. Pitali su me imam li omiljeni komad u kolekciji, rekla sam imam – SVAKI!“ izjavila je Maja.

Maja Šuput sutra će se prva pojaviti noseći najtraženiju kolekciju godine, MOSCHINO [tv]H&M, a što je Maja odabrala i kako se provela na najzabavnijem događaju godine pratite na njenom Instagram profilu.

#HMOSCHINO

MOSCHINO [tv]H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv]H&M kolekcija bit će lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Cantar Cvjetni.

Fotografije: Srećko Rundić

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend