Zanimljivosti Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

IVAN IVANOVIĆ: Ako budete puzali, živećete kao gmizavci!

Novembra prošle godine u Beogradu je održana prva CEO konferencija, najveća regionalna konferencija za mlade. Pored Srbije, ona se održavala i u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i to na devet fakulteta. U ovim državama, 80 govornika je održalo sjajne govore koje je čulo preko 3500 ljudi.

Jedna od CEO konferencija
Jedna od CEO konferencija

U Beogradu su konferenciju organizovali Ekof media group, Ekonomski fakultet u Sarajevu i Ekonomski fakultet u Beogradu, na kom se konferencija i održavala. Svoja životna iskustva su na njoj podelili i Istok Pavlović, Mila Litvinjenko, Tanja Vojtehovski, ali i najpopularniji domaći voditelj – Ivan Ivanović.

O svojim uspesima, padovima, životnim prilikama, kao i o putu koji je prošao dok nije došao na mesto voditelja na Prvoj televiziji, govorio je pred nekoliko stotina studenata, a tom prilikom je i objasnio da nikada u životu nije radio ništa za drugo mesto, otkrio je i kako teku pripreme za „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, ko ga i koliko cenzuriše… Bilo je reči i o jednom sastanku sa Zoranom Kesićem i urednicima televizije, a sve to možete videti na snimku.

Preporučujemo svim (a naročito mladim) ljudima da odvoje nešto manje od sat vremena i da dobro načulje uši i poslušaju važnu životnu lekciju.

Poslušajte zadivljujući motivacioni govor Tanje Tatomirović sa iste konferencije!

Tags

About the author

Filip Ugrenović

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija.
Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.