Humor Srbija

Beograd dobio novo mesto za nastupe stand up komičara!

Srđan Olman, Dušan Varničić, Filip Ugrenović, Mario Kržić, Miodrag Stošić, Stefan Balaž su samo neki od komičara koji su se okupili u odličnom beogradskom klubu i očigledno tamo rešili da ostanu – svake srede!

Klub "Nova Ipanema"
Klub „Nova Ipanema“

Klub Nova Ipanema u Strahinjića Bana od oktobra sredom ima i posebno veče – veče stand up komedije. Mnogi komičari koje ste voleli da gledate ili na večerima otvorenih mikrofona u Beogradu ili u emisijama „Najbolji stand up komičar“ i „Audicija“ jednom nedeljno redovno pune dorćolski klub, a rezervacije „planu“ često i za svega nekoliko sati. Cena ulaznica je zahvaljujući dobroj organizaciji spuštena na minimum, a komičari ne štede na materijalu koji prezentuju posetiocima na svakih sedam dana.

Srđan Olman, prethodne srede
Srđan Olman, prethodne srede

„Sasvim slučajno sam svratila prve večeri, dok još nisam ni znala o čemu se radi. Zato sam najpre bila zbunjana, ali sada već rezervišem i za dve nedelje unapred“, kaže Vesna, stalna gošća na nastupima.

Stand up komičari će nastupati naizmenično i uglavnom će to biti nastupi dvojice za jedno veče. Ceo program su otvorili Srđan Olman, komičar iz Subotice koji važi za pobednika najviše takmičenja stand up komičara, novinar Filip Ugrenović, kao i Dušan Varničić iz Šida koji na svakom nastupu „pokupi“ najviše simpatija. Prethodne nedelje su nastupili Olman i Varničić stvorivši svakako veče za pamćenje, dok ove srede nastupaju Ugrenović i Rumljanin Mario Kržić za čiji je nastup ostalo veoma malo mesta.

Ugrenović, Varničić i Olman prve večeri stand up komedije na Dorćolu
Ugrenović, Varničić i Olman prve večeri stand up komedije na Dorćolu

Programi će se nastavljati i narednih sreda u Novoj Ipanemi.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.