Zanimljivosti Slovenija

Glamping Olimia Adria Village nositelj oznake World of Glamping

Glamping Olimia Adria Village dobio je oznaku World of Glamping kojom se u susjednoj Sloveniji uvodi regulacija i kategorizacija pružatelja usluga glampinga na temelju jasnih i transparentnih kriterija.

Riječ je o prvoj takvoj oznaci u svijetu kojoj je cilj da postane globalni brend, a za sada je imaju dva slovenska luksuzna kampa. Osim što bi World of Glamping bio promotivna i savjetodavna platforma za certificirane članove iz čitavog svijeta, dodjeljivala bi se godišnja nagrada najboljima.

„Iznimna nam je čast što smo među prvima u svijetu dobili oznaku World of Glamping. To je svakako još jedan dokaz da smo stalnim ulaganjem u modernu i kvalitetnu turističku infrastrukturu na pravome putu. Naš uspjeh prepoznali su i naši gosti koji nam se uvijek vraćaju. Glamping Olimia Adria Village u Termama Olimia posebno je odredište smješteno iznad termalnih izvora i okruženo zelenilom. Dodanu vrijednost svakako mu daje snaga ljekovite termalne vode, u kojoj naši gosti mogu uživati na svakom koraku – mogu je piti, kupati se u njoj u vlastitom bazenu ispred šatora ili u bazenima Terma Olimia. U Glamping Olimia Adria Villageu uživate u miru i tišini, a opet ste dovoljno blizu i Wellnessu Orhidelia, koji je devetu godinu proglašen najboljim wellnessom Slovenije i Aqualuna Termalnom Parku, koji nudi zabavu za sve generacije“, istaknuo je Vasja Čretnik, direktor prodaje i marketinga Terma Olimia. 

 

S 20 suvremeno opremljenih luksuznih šatora za dvije ili četiri osobe, Glamping Olimia Adria Village gostima omogućava dodir s prirodom  u kombinaciji s vrhunskom wellness ponudom Terma Olimia. Prirodni, ekološki materijali, luksuzni bazeni ispred šatora međusobno spojeni u rijeku s termalnom vodom koja se dezinficira himalajskom soli, posebna parkovna arhitektura, atraktivni zajednički prostori – s jedne strane daju dozu prestiža, a s druge naglasak je na održivom razvoju i očuvanju prirode.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.