Zanimljivosti Hrvatska

Geberit osvojio četiri prestižna priznanja na iF DESIGN AWARD 2021.

Četiri Geberit proizvoda dobila su nagrade žirija na međunarodno poznatoj dodjeli nagrada za dizajn – iF  DESIGN AWARD 2021. Posebno se ističe Geberit ONE elementa s ogledalom.

Geberit ONE element s ogledalom s četiri različita ugođaja rasvjete bio je samo jedan od proizvoda koji je impresionirao žiri na iF DESIGN AWARD 2021.

Geberit ONE element s ogledalom s integriranom funkcijom ComfortLight oduševio je žiri na iF DESIGN AWARD 2021. Posebnu pohvalu dobio je koncept rasvjete na ogledalu koja nudi savršeno prilagođenu rasvjetu za svako doba dana. Osvjetljenjem se upravlja intuitivno, a dizajnirano je tako da savršeno osvjetljava odraz u ogledalu i prostor umivaonika s četiri izvora svjetlosti integrirana u element. Osvjetljavajući prostor umivaonika sa slavinom, Geberit ONE prostoru daje živopisan i veći izgled.

Osim Geberit ONE elementa s ogledalom, nagradu je dobila minimalistički dizajnirana tuš kada Geberit Olona, kupaonska linija Geberit iCon te Geberit ONE umivaonik s bazom za umivaonik.

Tuš kada Geberit Olona u ravnini s podom nudi vrhunski dizajn i visokokvalitetne materijale uz atraktivan odnos cijene i kvalitete. Zahvaljujući promišljenoj tehnici sustava Geberit, njezina je ugradnja brza i jednostavna. Integrirani brtveni flis pruža trajnu sigurnost prilikom brtvljenja.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.