Zanimljivosti Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Fudbal i čudo tehnologije: Pratite Bundesligu uz pomoć vašeg sata!

Najvažnija sporedna stvar za muškarce-fudbal, od sada može biti dostupna svim vlasnicima nedavno lansiranog sata čuvenog švajcarskog proizvođača TAG Heuer, modela TAG Heuer Connected. Zahvaljujući ovom tehnološkom čudu sada možete pratiti čuvenu nemačku Bundesligu.

Nedavno predstavljeni luksuzni sat čuvene švajcarske časovničarske kompanije Tag Heuer, obznanio je partnerstvo sa partnerima Intel Corporation i Google kroz aplikaciju Bundesliga.

Ova aplikacija, koja je specijalno razvijena za smart telephone, može se koristiti na modelu sata Tag Heuer Connected sve do kraja sezone najpopularnije nemačke lige fudbala – Bundeslige.

Ovo čudo od aplikacije pruža mogućnost svim pasioniranim ljubiteljima fudbala, bilo da se nalaze na nekom važnom sastanku ili u poseti prijateljima, da u svakom momentu na diskretan način saznaju rezultat željene utakmice bez gledanja u mobilni telefon.

1D214583

Kako?

Zahvaljujući jedinstvenom i intuitivnom načinu predstavljanja informacija, korisnici Tag Heuer Connected sata mogu pratiti najvažnije rezultate Bundeslige kroz tri interaktivna odeljka koji se nalaze u hronografskim sekcijama sata, a locirani su na pozicijama  12, 9 i 6 sati. Ovaj ergonomski ekran razumljivo pruža informacije jasno, omogućavajući nosiocu sata da ostane fokusiran na suštinu, a što je najvažnije, estetika samog sata TAG Heuer nije nimalo narušena.

Brojne funkcije u okviru Bundesliga aplikacije su specijalno optimizovane za Tag Heuer Connected sat, uključujući i mogućnost prikazivanja live rezultata same utakmice. Korisnici mogu izabrati omiljene timove za koje žele da primaju direktne informacije live prenosa. Korisnicima će potom biti prikazani najznačajniji događaji meča u okviru hronografa. Ukoliko korisnik dodirne željenu utakmicu ili rezultat u jednom od tri hronografska okvira, on se automatski preusmerava  na opciju “uživo” koja prikazuje trenutni rezultat, preostalo vreme i najnovije događaje sa odabrane utakmice.

1D504663

Poseban kuriozitet je i to, što je korisnik u mogućnosti da vidi sve utakmice koje će biti prikazane pri pokretanju aplikacije, kao i detalje poput toga kada je sudija svirao faul, informcije o svakom žutom ili crvenom kartonu… Kada nema utakmice, postoji prikazano odbrojavanje do sledećeg meča omiljenog tima u okviru Bundeslige.

Razvoj partnerstva

Partnerstvo je kreirano da traje dugoročno kao perspektivna saradnja između luksuznog i prestižnog švajcarskog časovničarskog brenda i jedne od, kako mnogi smatraju, najjačih fudbalskih liga na svetu – nemačka liga (DFL). Saradnja je otpočela 1. avgusta 2015. i od tada po prvi put u 53 – godišnjoj istoriji Bundeslige, jedan proizvođač satova jeste oficijelni sponzor vremena, oficijelni sat i oficijelni partner prve i druge lige.

Otpočevši najpre sa inkorporiranjem logoa TAG Heuer brenda tokom TV prenosa nedeljnih utakmica Bundeslige, partnerstvo je kontinuirano „raslo“ i produženo je na obostrano zadovoljstvo i korist. Zajedno, Tag Heuer i Bundesliga imaju  za cilj da stvore novi svet u sportskoj areni – kreativno, najsavremenije partnerstvo koje koristi svet novih digitalnih medija. TAG Heuer moto #DontCrackUnderPressure inkorporiran je na svim nivoima, od najviših i najvidljivijih platformi za promociju mladih talenata i predstojećih generacija.

1D758037

Početkom decembra 2015. godine, saopšteno da su novi partneri TAG Heuer, nemačka fudbalska liga i EA Sports, u zajedničkom cilju promovisanja i predstavljanja Virtual Bundeslige. TAG Heuer Virtuel Bundesliga je deo FIFA 16, igre koja je pokrenuta za Xbox i PlayStation 4. Tokom 2016. godine, učesnici i igrači će imati priliku da se kvalifikuju za različita finala u ukupno dvanaest oflajn turnira kao deo TAG Heuer Virtuelne Bundeslige. Dodatne informacije mogu se naći na http://vvv.virtuelle-bundesliga.de

Sa prečnikom od 46mm, dizajn TAG Heuer Connected modela je primarno pravi hronograf, sa kućištem i zavrtnjima napravljenim od visoko kvalitetnog Grade 2 titanijuma, savremenog materijala koji obezbeđuje i čini sat lakšim i otpornijim na spoljašnje uticaje, za razliku od tradicionalnih materijala kao što su čelik ili zlato. Ima crni gumeni kaiš fine teksture, a pojavljuje se i u šest drugih boja – crvena, plava, bela, narandžasta, zelena i žuta koje se prodaju odvojeno. Kopča je napravljena takođe od Grade 2 titanijuma, i ima sve karakteristike i eleganciju koja se očekuje od fino izrađenog ručnog sata.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.