Filmovi&Serije Srbija

Želite da se prepustite sjajnim filmovima? Imamo predlog za vas

Jedan od lepših trenutaka tokom dana je kada se prepustite čarima filma, kada se udobno smestite i uživate u igranom programu. Odvojite za sebe vreme da svakog dana odgledate dobar film, jer će vam se raspoloženje znatno popraviti.

U subotu na kanalu Film Box extra od 19.20 časova možete da pogledate jedan sjajan spoj komedije i kriminalističkog žandra. Feliks Vinterberg je čukununuk slavnog Alberta Ajnštajna i genije za fiziku, kao i njegov deda. Zbog nasledne smrtonosne bolesti, ovom briljantnom naučniku ostalo je još samo pet godina života, koje želi da provede u što intenzivnijem radu, uz pomoć raznih ilegalnih supstanci. U glavnoj ulozi je Ted.

U subotu na programu Film Box Extra od 21 čas je akcioni fiilm „Otporan na metke“ sa Noelom Klarkom i Ešli Voters u glavnim ulogama. Serija prati dvojicu policajaca, Bišopa i Pajka, u poteri za najžešćim kriminalcima londonskog Ist Enda. Bišop i Pajk naizgled imaju mnogo toga zajedničkog. Oni su opaki, pametni, snalažljivi i žestoki, veza između njih je snažna i uvek se nađu jedan drugom. Ipak, dolaze iz potpuno različitih sredina, pa se samim tim razlikuju i njihove lične motivacije i emotivni život van službe. Pajk je porodičan čovek, sin odlikovanog policijskog službenika, odlučan da pođe očevim stopama, ali ne i da bude u njegovoj senci. Bišop je odrastao u domovima za napuštenu decu i na ulici, a oca nikad nije upoznao. Uprkos razlikama, njih dvojicu veže isti moralni kod i fantastičan su tandem, čak i kad je njihov odnos u krizi.

Istog dana od 21h na kanalu Film Box Plus možete pogledati sjajnu komediju Braća Grim, Met Dejmonm, Monikom Beluči i Hit Ledžerom u glavnim ulogama. Kolekcionari umetničkih dela i prevaranti, Džejk i Vil Grim,putuju od sela do sela i predstavljaju se kao zaštitnici seljanaod magičnih bića, a neretko izvode i egzorcizam. Ali njihov pravi test uslediće nakon susreta sa pravom magijom i pravim magičnim stvorovima u začaranoj šumi, gde će im biti potrebna prava hrabrost.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.