Filmovi&Serije Srbija

Ulov – Nova serija iz rerne Šonde Rajms na Pickbox NOW

Ulov (The Catch) je nova dramska serija na Pickbox NOW. Iz rerne Šonde Rajms, jedne od najmoćnijih holivudskih producentkinja koja je zaslužna za serije poput Grey’s Anatomy i Scandal, Ulov je priča o jednoj od najboljih privatnih istražiteljki u Los Anđelesu koja radi na najvažnijem slučaju svoje karijere – hvatanju verenika kriminalca. 

THE CATCH – “The Family Way” -Alice and Ben get caught in each other’s crosshairs when they must choose between loyalties. Meanwhile, Alice is forced to confront a past she hoped she’d left behind and AVI may have uncovered one of Margot’s biggest secrets, on “The Catch,” airing THURSDAY, MARCH 30 (10:00-11:00 p.m. EDT), on The ABC Television Network. (ABC/Kelsey McNeal)
PETER KRAUSE

SOFISTICIRANA I ZABAVNA STRANA KRIMINALA

Zgodni prevarant Bendžamin (Piter Krauze) kriminalac je visokog kalibra. Pošto su njemu, a i organizaciji za koju radi, potrebne informacije koje poseduje privatna istražiteljska kompanija, on odluči da do njih dođe prečicom – tako što će zavesti direktorku te kompanije Alia Von (Mirei Inos). Kad Alis shvati da je nasamarena, kreće u potragu za svojim takozvanim verenikom pre nego što joj to uništi karijeru. On je zaljubljen u Alis, ali sa milion i po dolara u džepu i kriminalom u venama, stvari postaju komplikovane.

THE CATCH – “The Knock-Off” – Alice’s attention to her recent case forces Ben to confront her about their relationship, and Ben and Rhys help Justine solve the biggest case of her life, on “The Catch,” airing THURSDAY, APRIL 27 (10:00-11:00 p.m. EDT), on The ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright)
MIREILLE ENOS

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Glavni glumci serije – Mirei Inos i Piter Krauze – već imaju izgrađen imidž među publikom. Njihove nominacije za nagrade Emi u serijama The Killing (Inosova) i Six Feet Under (Krauze) već su pokazale njihov talenat. Ali sporedni glumci takođe su izvrsni. Posebno se ističu Sonja Volger (Lost) koja glumi Bendžaminovu drugu devojku Zoi, i Džeki Ido (Inglourious Basterds), FBI agent koja pokušava da otkrije svačije tajne.

LJUBAVNA PREVARA I SKANDAL 

Producentkinja i scenaristkinja Šonda Rajms zna kako da autentično izmeša elemente komedije, drame, trilera, misterije i romantike, zato Ulov (The Catch) otelotvoruje ljubavne prevare i skandale, a šokantnih obrta ima na pretek.

Kao i druge serije Šonde Rajms, i Ulov (The Catch) u fokusu ima snažnu glavnu protagonistkinju. Alis Von može da se uporedi i sa Meredit Grej iz Grey’s Anatomy, i sa Olivijom Poup iz serije Scandal. Samo hrabro!

>> Ulov (The Catch) gledajte odmah na Pickbox NOW!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.