Filmovi&Serije Srbija

U svetske i domaće bioskope u novembru stiže triler „Udovice”

Od „Oskarom” nagrađenog reditelja Stiva Mekvina i koscenaristkinje i autorke bestselera Džilijen Flin stiže nam žestoki i savremeni triler „Udovice” – smešten u pozadini kriminala, strasti i korupcije. Film će biti premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a u svetske i domaće bioskope stiže od 22. novembrua 2018. godine.


Film „Udovice” je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko, osim dugova koje su nasledile zbog kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. U savremenom Čikagu, u doba previranja, nastaju tenzije kada Alis, Bel, Linda i Veronika preuzmu sudbinu u svoje ruke i skuju zaveru – kako bi izgradile budućnost pod njihovim uslovima.

Na čelu sjajne glumačke ekipe filma našla se oskarovka Vajola Dejvis, a pored nje, gledaćemo i: Brajana Tireja Henrija, Elizabet Debicki, Danijela Kaluju, Kolina Farela, Lijama Nisona, Mišel Rodrigez, Roberta Duvala, Sintiju Erivo„Udovice” su prvi film koji je Stiv Mekvin režirao nakon što je njegovo ostvarenje „12 godina ropstva” 2014. godine osvojilo „Oskara za najbolji film”.

Pogledajte treljer filma:

(Fotografije: Film „Udovice”, 2018; ©20th Century Fox)

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.