U Njujorku premijerno prikazan kratkometražni film „U tami”

0

U Njujorku je u petak, 23. oktobra 2020, održana premijera kratkometražnog filma „U tami”, u kojoj jednu od glavnih uloga tumači srpski glumac i TV voditelj Dejan Jelača.

(Fotografija: Snimanje filma „U tami”, Njujork, 2019; © In the Dark, Dejan Jelača)

Film „U tami” (engl. „In the Dark”) jeste psihološka drama koja na kompleksan način govori o odnosu između oca i ćerke.

„Ova uloga mi je bila veliki izazov, ne samo što je potpuno drugačija od mene, već i iz razloga što se još uvek nisam ostvario kao roditelj. Proces stvaranja filma U tami, koji je režirao veoma talentovani režiser mlađe generacije – Romeo J. Ortiz, bio je dragocen. Jedva čekam da vidim reakciju publike! A nakon premijere nas očekuje i festivalski život, rekao je Jelača i dodao:

„Završio sam snimanje filma „FaceTime”, koje je zbog aktuelne situacije s COVID-19 prekinuto u martu. To je romantična drama u kojoj tumačim lik surovog advokata. Premijeru očekujemo sledeće godine. Takođe, nedavno sam počeo sa probama i snimanjem novog filma ‘Dolazak sa poklonima’ (engl. ‘It Comes Bearing Gifts’), čiji je žanr krimi, triler i horor, u kojem imam ulogu Mejsona, serijskog ubice. Snimanje je u Njujorku i moram priznati da nam je veoma zabavno na setu”.

(Fotografija: Snimanje filma „U tami”, Njujork, 2019; © In the Dark, Dejan Jelača)

Dejan nam je otkrio i kada bi ponovo trebalo da dođe u Srbiju:

„Dolazim uskoro, jer me očekuje i snimanje 12. sezone moje autorkse TV emisije ‘30 minuta’, odnosno još puno zanimljivih razgovora sa divnim gostima”.

(Fotografija: Film „U tami”, Njujork, 2020; © In the Dark, Dejan Jelača)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend