Filmovi&Serije Srbija

U domaće bioskope stiže nova akciona komedija „Ortaci na točkovima”

Da li jedan milenijalac, mirnog karaktera, koji ponekad zna da zaplače i jedan policajac kome je pesnica glavno oruđe za isterivanje pravde mogu deliti „Uber”, dok ulicama Los Anđelesa jure kriminalca?

Poznati stendap komičar i glumac Kumail Nandžijani i jednako aktuelna američka zvezda i profesionalni rvač Dejv Bautista našli su se u najnovijoj urnebesnoj komediji renomirane producentske kuće „Tventit senčuri Foks”„Ortaci na točkovima”, čija je premijera zakazana za 10. jul 2019, a karte već sada možete da kupite na blagajnama svih domaćih bioskopa.

Reditelj Majkl Douz, poznat po komediji „Siledžija” iz 2011. godine, spojio je na velikom platnu Vika i Stjua, dva nespojiva lika, dva različita karaktera između kojih vlada generacijski jaz – koji se nalazi u osnovi humora ove akcione komedije.

Stju je brbljivi milenijalac koji mrzi rizike. Pored redovnog posla u prodavnici sportske opreme, on dodatno zarađuje kao vozač „Ubera”, pokušavajući da stekne dovoljno novca za neke svoje buduće planove. Rejting vozača od pet zvezdica mu je jedini cilj. Vik je srednjih godina, stara škola, „alfa detektiv”. Godine korišćenja nabildovanog tela kao vreće za udaranje uzele su danak, ali Vik nikada ne odustaje. Ne voli nove tehnologije i socijalne mreže, a kada se brzo naljuti, brzo i povuče okidač.

O radu na filmu protagonista filma Kumail Nandžijani ističe:

„Nikada nisam imao priliku, pre ove, da igram u akcionom filmu. Volim ovakve filmove, scenario je veoma interesantan i smešan i ovo je ona vrsta akcije gde ima mnogo komedije utemeljene na pravi način. Inače, veliki sam fan Dejva Bautiste”.

Profesionalni rvač i glumac Bautista dodaje:

„Ima svega u ovom filmu, ali mislim da ćemo na kraju dana naterati ljude da se smeju”.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.