Filmovi&Serije Srbija

Trileri kojima nećete odoleti

Confession (deadly secrets)

Lepo vreme nas mami da ceo dan provedemo napolju, međutim, već kada dođe veče i postane hladnije, pravi način da se odmorimo jeste da se ušuškamo u krevet i uživamo u filmovima za koje imamo odlične preporuke. Svake nedelje spremamo neki novi žanr, a ove sedmice na red su došli i trileri.

Utorak rezervišite za film „Smrtonosne tajne“ u kojima glavne uloge igraju Bruce Davison, Cameron Daddo, Chris Pine, Peter Greene i Tom Bosley. Luter Skot je školski probisvet, koji drugim učenicima prodaje stvari koje ne bi smeli da koriste, poput piva, filmova i lekova. Ali kad ga školski drug ocinkari, Luter namerava da ga zaplaši, ali ga slučajno gurne s visine i ubije. Luter sve do detalja priznaje ocu Keliju, koji je zavetovan na ćutanje. Film će se emitovati na kanalu film Box Stars sa početkom u 19:25h.

Za petak vam savetujemo da pogledate film „Paranormalna aktivnost“ koji će se emitovati u 21h na kanalu Film Box Premium. Dimenzija Duhova uhodi novu porodicu, Fligsove: oca Rajana, majku Emili i njihovu mladu ćerku Lejlu. Oni se useljavaju u kuću, gde u garaži otkrivaju video kameru i kutiju video kaseta. Kad pogledaju kroz okular kamere, počinju da viđaju paranormalne aktivnosti svuda oko sebe, uključujući pojave mlade Kristi i Kejti. Glavne uloge tumače Chris J. Murray, Brit Shaw i Ivy George.

„Talentovani gospodin Ripli“ je kriminalistika, drama i triler u jednom, a za kraj vikenda biće pun pogodak, zato vam za nedelju uveče savetujemo da ostanete na Film Box Stars kanalu. Film oslikava pedesete godine dvadesetog veka. Čistač klozeta sa Menhetna, Tom Ripli, pozajmljuje sako sa Prinstona kako bi svirao klavir na baštenskoj zabavi. Kad bogati otac novopečenog diplomca započne razgovor s njim, Tom se pretvara da poznaje njegovog sina, pa ubrzo dobija hiljadu dolara da ode u Italiju i ubedi Dikija Grinlifa da se vrati kući. U Italiji, Tom se vezuje za Dikija i Mardž, Dikijevu kulturnu verenicu, pred kojom se pretvara da voli džez i gaji homoerotske želje, dok se kupa u luksuzu. Pored laganja, u Tomove talente spadaju imitacije i krivokletstvo, pa kad zgodni i samouvereni Diki otpiše Toma kao dosadnog, Tom čini sve što mora da prisvoji sve Grinlifove privilegije. Film će početi u 23:55h, a glavni likovi su Matt Damon, Gwyneth Paltrow i Jude Law.

Izvor: Represent.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.