Filmovi&Serije Srbija

Tematski dani i radionice ulepšavaju ovogodišnji „Kids Fest”

Dečiji filmski festival počeo je širom Srbije 15. oktobra 2018, a pozitivne reakcije su prisutne kod posetilaca. Svi se zabavljaju uz fenomenalne filmove, dok najmlađi imaju priliku da nauče nešto novo na mnogobrojnim radionicama.


Pored 16 filmova iz raznih zemalja, zabavi doprinose i tematski dani. U subotu od 11 časova biće održan turnir u akcionoj video-igrici „Skylanders”. Osim toga, očekuju nas igra memorije, crtanje na specijalnim grafičkim tablama i vredne nagrade za najbolje takmičare.

Nedelja je dan rezervisan za Veliki maskenbal. Zajedno sa „BrainOBrain-om” biće organizovano druženje sa klovnovima, pozorišne predstave, crtanje po licu, muzičke i plesne radionice, igranje sa balonima, a za sam kraj revija kostima i proglašenje najbolje maske. Zato se „naoružajte” maštom i dođite od 14 časova maskirani u svog omiljenog junaka!

14. Dečiji filmski festival se održava u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Zrenjaninu, i u preko 30 gradova širom Srbije. Cene karata je od 150 do 355 dinara, koje možete da kupiti na blagajnama bioskopa.

(Fotografije: 14. Dečiji filmski festival u Beogradu, 2018; © Kids Fest)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.