Filmovi&Serije Srbija

Stiže film za koji se na FESTu tražila karta više – OPTUŽENA

Film koji je imao rasprodate projekcije na FEST 2019, triler Optužena (Acusada), počinje sa prikazivanjem u bioskopima širom Srbije od 28. marta u distribuciji Dexin Filma. Ovo ostvarenje prikazano je na festivalima u Torontu i Veneciji (gde je bilo u nominaciji za najbolji film) i bavi se mladom devojkom koja je jedina optužena za ubistvo svoje najbolje prijateljice. Glavne uloge tumače: Gael García Bernal i Lali Espósito.

Dolores Drejer ima život mlade studentkinje sve do momenta dok njena najbolja prijateljica nije nađena brutalno ubijena. Dve godine kasnije, ona je jedina optužena za zločin, i pod pritiskom velike medijske izloženosti biva postavljena u centar pažnje: svako ima mišljenje o njenoj nevinosti ili krivici. Dolores se kod kuće priprema za izolovano suđenje, dok porodica Drejer radi kao tim koji želi da učini sve kako bi odbranio svoju ćerku. Ali kako proces napreduje i pritisak raste, tajne i sumnje se pojavljuju i unutar porodice.

Prema kritikama (Variety) “Optužena” je prava, jaka filmska priča u kojoj se uživa dok se gleda, dok publika ovo ostvarenje poredi sa španskim trilerom “Nevidljivi svedok” sa Mariom Kasasom u glavnoj ulozi.

Argentinski triler “Optužena” naći će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 28. marta u distribuciji Dexin filma. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.