Filmovi&Serije Srbija

Spider-Man postaje jedan od Marvelovih Osvetnika

Kada se 2002. u bioskopima u Americi počeo prikazivati „Spider-Man“ malo ko je mogao da pretpostavi da će upravo taj film zauzeti tron kada su najgledaniji filmovi te godine u pitanju. Tako je „Spider-Man“ s nešto malo više od 400 miliona dolara zarade samo u Americi iza sebe ostavio filmske gigante kao što su „Gospodar prstenova: Dve kule“, „Harry Potter i dvorana tajni“ i „Ratovi zvezda: Klonovi napadaju“. Na svetskim blagajnama prvi Spajdermen zaradio je ukupno 822 miliona dolara, a i danas se s tim rezultatom drži u vrhu tabele najgledanijih filmova ikada. Usledila su još dva nastavka – „Spider-Man 2“ iz 2004. godine koji je u svetu zaradio preko 780 miliona dolara te „Spider-Man 3“ iz 2006. godine sa svojom svetskom zaradom od 900 miliona dolara čime je prva trilogija u totalu zaradila preko dve i po milijarde dolara u svetu i s pravom se smatra jednom od najprofitabilnijih u istoriji.

Spektakularni uspeh filma „Osvetnici“ (preko 1,5 milijardi dolara zarade na svetskim bisokopskim blagajnama) definitivno je razdoblje u kom se trenutno nalazimo označio kao deceniju filmskih super junaka. Filmovi iz Marvelovog sveta stripa nižu se jedni za drugim pa je ovog leta tako došao red i na jednog od najpoznatijih i najvoljenijih Sajdermena. Ono što će ovaj film činiti posebnim jeste što će se Spajdermen pridružiti ostatku dobro nam poznatih Marvelovih likova Ajronmenu, Kapetanu Americi, Hulku, Toru i  ostalima.

Mladog Spajdermena u hitu SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI tumači Tom Holand.Uz njega u filmu igraju  i Robert Dauni Džunior  u ulozi Ajron Mena , Marisa Tomei kao tetka Maj i Majkl Kiton  kao glavni negativac.

Predstavljamo vam najnoviju bisokopsku najavu za ovaj spektakularni letnji hit kog u domaćim biosopima gledamo distribuciji Con filma.

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, mladi Piter Parker se vraća kući u kojoj živi s tetkom Mej, a gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark. Piter pokušava  da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao pravi super junak… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Piter nada, kada se u gradu pojavi novi zlikovac 

SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI  u  bioskope stiže početkom jula ove godine.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.