Filmovi&Serije

Snimljen i film „Angry Birds“

Asocijacija na „Angry Birds“ do sada je bila video igra. Od sada će vas ona asocirati na još nešto. Prva verzija ove video igre napravljena je 2009. godine. Od tada je dobila nekoliko novih verzija („Angry Birds Seasons„, 2010; „Angry Birds Rio„, 2011; „Angry Birds Space„, 2012; „Angry Birds Star Wars„, 2012; „Angry Birds Friends„, 20122013; „Angry Birds Star Wars II„, 2013; „Angry Birds Go!„, 2013; „Angry Birds Epic„, 2014). Naime, produkcija Sony Pictures je došla na ideju da planetarno popularnu igricu pretoči i u animirani film. Film nosi naziv The Angry Birds Movie, a njegova premijera zakazana je za maj 2016. godine. Animirani film je u 3D-u.

Radnja je smeštena na malom ostrvu, naseljenom srećnim pticama neletačicama. Priča prati dogodovštine Crvenog (ptica problematične naravi), brzog Čaka i nestabilnog Bomba, koji su uvek bili autsajderi. Kada ostrvo posete misteriozni zeleni prasići sa željom da ga osvoje, Crvenom, Čaku i Bombu ostaje da to spreče.

Uloge: Džejson Sudejkis, Džoš Gad, Deni Mekbrajd, Maja Rudolf, Bil Hejder, Piter Dinklidž, kao i „JuTjub“ senzacija Smoš

Režiseri: Klej Kejtis i Frgal Rajli.

Scenarista: Džon Viti.

Žanr: Animirani film.

Pogledajte trejler:

Film će premijerno biti prikazan 12. maja 2016. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tags

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.