Filmovi&Serije Srbija

Širom Srbije premijera domaćeg filma „Reži”

Film reditelja „Reži” Koste Đorđevića biće premijerno prikazan sutra, 27. februara 2019 od 19 časova i 30 minuta u „Kombank dvorani”, na 47. „FEST-u”. Nakon beogradske premijere, glumačka ekipa filma pokloniće se i publici u Novom Sadu (28. februara), Kragujevcu, (1. marta), Nišu (1. marta) i u Smederevu (2. marta).
Saradnjom scenariste Dragana Nikolića i reditelja Koste Đorđevića nastao je film koji donosi priču o tinejdžerima i njihovom odrastanju u savremenom surovom svetu bez jasnih pravila.

Film prati jedan neobičan dan u životu tinejdžerke Aje, njene drugarice i drugara iz kraja koji, tumarajući kroz vrelinu avgustovskog dana, na usijanom beogradskom asfaltu traže načine da se zabave, osete živim, drugačijim i bitnim. Pravila igre sami biraju, a sistem vlastite kože jedini je sistem koji priznaju. Ajina potreba i potraga za ljubavlju, od nečeg što je izgledalo kao vesela avantura, prerasta u dramu koja će obeležiti njihove mlade živote.

Ekipu filma predvode dve mlade glumice Kristina Jovanović i Đurđina Radić – „Djixx”, koje su publici poznate i iz sveta muzike. U ostalim ulogama našli su se: Mladen Sovilj, Marko Janketić, Milan Čučilović, Radoslav – Rale Milenković
Film „Reži” naći će se u redovnoj bioskopskoj distribucji od 28. februara 2019, a ovde možete pogledati najnoviji trejer filma.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.