Filmovi&Serije Najave Srbija

Septembar donosi najbolje filmove

Mrtvi budni

Zlatni septembar ne mora nužno biti period kada vam se raspoloženje kvari zbog lošeg vremena jer uz odabri pravih filmova ipak imate opravdanje da ostanete kod kuće, pripremite hranu koju volite, okupite svoju najdražu ekipu i upustite se u avanture sa svojim omiljenim filmskim likovima.

Jedan u milion

Ukoliko vam imena Bruce Willis, Matthew Perry i Rosanna Arquette zvuče zanimljivo, onda je film „Ubica mekog srca“ definitivno za vas! U ovoj komediji život vrednog stomatologa pretvara se u pakao kada se čuveni gangster doseli u njegov komšiluk, a supruga ga ubedi da policiji prijavi njegovo prebivalište. U sredu u 22:45h uključite kanal FilmBox Premium i uživajte.

Ubica mekog srca

Za četvrtak preporučujemo film „Mrtvi budni“ koji će se emitovati na FilmBox Extra kanalu sa početkom u 21h. Dilan, mladić koji radi u pogrebnom zavodu, pokušava da razreši misteriju koja mu je uništila život pre deset godina. Nakon lažiranja sopstvene sahrane, samo da bi video ko će na nju doći, sprijateljuje se sa tajanstvenim narkomanom beskućnikom i vraća ljubav iz prošlosti. Njihove živote promeniće natprirodna sila, a Dilan će shvatiti da više niko od njih nije ono što je bio.

Ako volite romantiku, u nedelju ćete zasigurno uživati u kadrovima koje donosi film „Jedan u milion“ u kome Kvin izlazi iz fontane u parku, u gradu Ho Ši Minu, bez ikakvog sećanja na to ko je i odakle dolazi. Dok luta gradom spajajući polako deo po deo svoje prošlosti, shvata da ga nemilosrdno progone tajanstvena bića. Film će se emitovati od 21h, a tada će vam omiljeni kanal postati FilmBox Stars.

Izvor i odgovornost objave: www.represent.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.