Filmovi&Serije Srbija

Premijera uzbudljive domaće priče „Kozje uši“

Premijerna projekcija filma „Kozje uši“ sa posetom ekipe, održaće se u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u četrtak 27. aprila na projekciji sa početkom u 20:10h. Glavni akteri ovog filma, među kojima je naša čuvena glumica Gorica Popović pozdraviće bioskopsku publiku te večeri.

Glavnu junakinju baba Stojanku, sticajem okolnosti iz grada i studija, život je vratio u rodno selo. Sada, u svojim šezdesetim godinama, u južnom Banatu odgaja unuke, četrnaestogodišnju Sofiju i osmogodišnjeg Stevana, čiji su roditelji otišli u inostranstvo trbuhom za kruhom. Sa ćerkom koja je davno otišla u Ameriku, baba Stojanka nema kontakt već godinama i pati zbog toga. Iako rođena u selu, Stojanka se ne uklapa u tipičan seoski milje, pa će njen karakter u sudaru sa sredinom u kojoj živi dati mnogo povoda za smeh, a film čini niz zanimljivih situacija jer Stojanka pokušava da preživi kako zna i ume.

Glavne uloge u filmu tumače Gorica Popović, Slobodan Ćustić, Nikola Kojo, Milica Spasojević, Sergej Trifunović, Branislav Trifunović, Goran Radaković, Anđelka Prpić, Pavle Marković.

 Karte za premijeru filma „Kozje uši“ uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

Film se nalazi u distribuciji ART VISTA distributerske kuće.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.