Filmovi&Serije Srbija

Premijera prve epizode nove domaće serije „Nemoj da zvocaš”

Na „Prvoj srpskoj televiziji” večeras će premijerno biti prikazana prva epizoda nove domaće humorističke serije „Nemoj da zvocaš”.

Ovaj urenebesni sitkom prikazuje zajednički život tri para:

Mladi – Boki Žutić i Nina Pešić, koji tek započinje život pod istim krovom nakon što je on ostao bez posla i para za samostalni život;

333(Fotografija: Nina Pešić i Boki Žutić – mladi par, TV serija „Nemoj da zvocaš”, 2016; „Prva”)

Sredovečni – Ilija i Marina Todorović, koji dolaze iz provincije, sin im odlazi u Novi Sad na studije glume, a oni ostaju, posle toliko godina, ponovo sami i upadaju u „krizu srednjih godina”;

222(Fotografija: Marina i Ilija Todorović – sredovečni bračni par, TV serija „Nemoj da zvocaš”, 2016; „Prva”)

Zreli – Bata i Simka Vuković, bivša nastavnica i policajac u penziji koji deli dobro i zlo već pola veka, pod parolom „ko se voli, taj se bije”.

111(Fotografija: Bata i Simka Vuković – zreli bračni par, TV serija „Nemoj da zvocaš”, 2016; „Prva”)

Kroz prizmu svakog para moći ćete da se na duhovit način susretnete sa radostima i „mukama” svakodnevice u dvoje, ali i da prepoznate neke situacije koje i sami proživljavate.

Uloge: Boro Stjepanović i JelisavetaSeka Sablić (zreli bračni par), Ljubomir Bandović i Milena Vasić (sredovečni bračni par), Milena Živanović i Uroš Jakovljević (mladi par).

Scenarista: Miloš Radović (najstariji par), StanislavaStaša Koprivica i Vladimir Simić (srednji par), Maša Dakić, Vladimir Vuković i Goran Ruškuc (najmlađi par).

Režiser: Igor Stoimenov (zreli bračni par), Marko Manojlović (sredovečni bračni par) i Jelena Tvrdišić (mladi par).

Producentska kuća: „Adrenalin” i „Prva”.

Žanr: Komedija.

„Ako sačuvate pozitivnu energiju i ljubav, onda možete uživati i u poznim godinama”, rekao je glumac i pedagog Boro Stjepanović.

Seriju „Nemoj da zvocaš” moći ćete da gledate svakog radnog dana od 21 čas i 5 minuta. Pored sjajnih televizijskih serija koje smo imali prilike da gledamo na „Prvoj srpskoj televiziji” („Prva”), ne sumnjamo da će i ovaj projekat oboriti rekorde gledanosti.

Pogledajte video-snimak najave serije:

https://www.youtube.com/watch?v=mIGleT9aayA

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.