Premijera novog ruskog filmskog hita „Ubiti po viđenju”

0

U multipleks bioskopu „Cineplexx RS” u „Ušće” šoping centru 27. septermbra 2018 od 20 časova biće premijerno prikazan novi ruski filmski hit „Ubiti po viđenju”, koji će nakon premijere biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Film „Ubiti po viđenju” je baziran na istinitom događaju o hvatanju jednog od najvećih terorista u istoriji Ruske federacije. Scenario je zasnovan na sećanjima direktnih učesnika u složenoj operaciji službe državne bezbednosti.

Ova napeta akciona radnja prati operativca Egora – u pokušaju likvidacije terorističkog lidera Šamila Bašajeva. Ovaj čečenski terorista, čije je ime u filmu neznatno izmenjeno, odgovoran je za brojne terorističke napade na civile i gerilske napade na snage bezbednosti, kao i opsadu Moskovskog pozorišta i talačku krizu u Beslanu, koja je potresla ceo svet.

Uloge tumače: Aiub Cingiev, Aleksei Vertkov, Igor Petrenko

Reditelj: Aleksandr Aravin.

Scenarista: Aleksei Buzin.

Distributer: „FAME Solutions”.

Žanr: akcija.

Vreme trajanja: sat i 36 minuta.

Premijeri će, između ostalih, prisustvovati čuveni ruski sineasta, reditelj, scenarista i producent Karen Šahnazarov. Karte možete da kupite na biletarnici „Cinepolexx RS” u „Ušće” šopnig centru.

Pogledajte trejler filma:

Mesečni repertoar multipleks bioskopa „Cineplexx RS” pogledajte ovde.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend