Filmovi&Serije Srbija

Premijera kratkometražnog igranog filma „Kad mi se desiš opet”

U Kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra, večeras će od 20 časova i 30 minuta biti premijerno prikazan kratkometražni igrani film „Kad mi se desiš opet”.

Kratkometražni igrani film „Kad mi se desiš opet” (2016)(Fotografija: Kratkometražni igrani film „Kad mi se desiš opet”, Diana Bojović, 2016)

Ovo je priča o mladiću koga je „zapalila” arogancija jedne devojke, dok je nju „ugasio” njegov inat. On je uživao u njenoj lepoti, a ona u tome što je gubila vreme sa njim…

Uloge: Aleksandar Lazić, Bojan Perić, Jovana Krstić, Nataša Milosavljević, Ninoslav Anđić i Zinaida Dedakin.

Specijalni gost: Rada Đuričin.

Statisti: Aleksandar Nikolić, Aleksandar Živković, Katarina Tasevska i Marko Saković.

Scenarista: Aleksandar Mitrović.

Režiser: Aleksandar Mitrović.

Žanr: Drama.

Trajanje filma: 25 minuta.

Kratkometražni igrani film „Kad mi se desiš opet” (2016)(Fotografija: Kratkometražni igrani film „Kad mi se desiš opet”, Nataša Ilić, 2016)

Svoju beogradsku premijeru, ovaj film će imati 26. juna 2016. u 20 časova i 30 minuta u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić”, na sceni „Kult”.

Ulaz je slobodan.

Pogledajte trejler filma:

 

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.