Premijera filma „Promil do kraja” u „Cineplexx RS”

0

U multipleksu „Cineplexx RS” u tržnom centru „Ušće” 6. februara 2019. od 20 časova biće premijerno prikazana nova američka urnebesna komedija „Promil do kraja”.

(Fotografija: Film „Promil do kraja”, 2018; © „FAME Solutions”)

Alek Boldvin i Salma Hajek glume još uvek zaljubljeni imućni bračni par, Frenka i Nensi, koji prate ćerku jedinicu na prestižni koledž. A zatim saznaju da su bankrotirali! Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke, te kroz niz komičnih situacija upadaju iz jedne greške u drugu.

Režiser Fred Volf je okupio odličnu ekipu komičara, pa ćemo, osim ovog sjajnog glumačkog tandema, u ostalim ulogama gledati: Asifa Mandvija, Bena Plata, Džima Gafigana, Džoa Manganijela, Trita Vilijamsa

„Frenk će nekima, na prvi pogled, izgledati kao nemoralan čovek, ali je čovek veran svojoj porodici, koji je u očaju spreman na sve da im obezbedi život na koji su navikli. Ovo je ustvari ljubavna priča između Frenka i Nensi, odnosno Salminog i mog lika. Kada se ovaj bračni par suoči sa finansijkim poteškoćama, učiniće sve da bi svojoj ćerki platili školovanje, a njihov pokušaj da se izvuku odvešće ih na ludo putovanje. Scenario je veoma zabavan, ne bih odavao više detalja”, rekao je glumac Alek Boldvin.

(Fotografija: Film „Promil do kraja”, 2018; © „FAME Solutions”)

Pogledajte trejler filma:

Ulaznice možete da kupite na biletarnici multipleksa „Cineplexx RS”.

(Fotografija: Film „Promil do kraja”, 2018; © „FAME Solutions”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend