Filmovi&Serije Srbija

Premijera filma „Jesen samuraja” u „Sava centru”

U Velikoj dvorani u „Sava centru” u Beogradu, večeras će od 20 časova i 30 minuta biti premijerno prikazan novi srpski film „Jesen samuraja”.

111(Fotografija: Film „Jesen samuraja”, 2016)

Vladica je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji, iako veliki talenat, nije napravio vrhunsku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zalјublјuje u Snežanu, vezuje se za nju i njenog malog sina Vukašina.

On želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Vladičina potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih i komičnih situacija.

Uloge: Andrija Milošević, Hristina Popović, Katarina Žutić, Miodrag „Miki” Krstović, Nikola Kojo, Petar Novićević, Petar Strugar i Sergej Trifunović.

Scenarista: Dimitrije „Mita” Vojnov.

Režiser: Danilo Bećković.

Filmska kompanija: „Cine Planet”.

Žanr: Romantična komedija.

Trajanje filma: sat i 57 minuta.

222(Fotografija: Film „Jesen samuraja”, 2016)

Ako želite da na pravi način iskoristite ovo jesenje veče, preporuke idu za gledanje filma „Jesen samuraja”. Takođe, na Drugom programu Radio-televizije Srbije (RTS) od večeras možete svakog ponedeljka pratiti emisiju „Dramski ponedeljak: Velikani glume”.

Pogledajte trejlere filma:

Mesečni program „Sava centra pogledajte ovde.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.