Premijera filma „Izuzetno putovanje jednog Fakira”

0

U domaće bioskope sutra nam stiže novi filmski hit „Izuzetno putovanje jednog Fakira”.

Ovo je živopisna, avanturistička priča o mladom mađioničaru i njegovoj avanturi po svetu. „Izuzetno putovanje jednog Fakira” je sniman širom sveta, te publici predstavlja, na jedan nov i specifičan način, različite kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, a sve to kroz pripovedanje o ljubavi, snovima, lepoti i zabavi.

Nakon smrti majke, Adža, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na naobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao. Međutim, pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja u Parizu, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana.

Uloge tumače: Abel Žafri, Berenis Bežo, Ben Miler, Dhanush, Džema Arterton, Erin Morijarti, Sara-Žana Labros, Uma Terman

Reditelj: Ken Skot.

Kompozitor: Nikolas Erera.

Scenarista: Luk Busi i Roman Puertolas.

Producentska kuća: „Soni pikčers”.

Distributer: „FAME Solutions”.

Žanr: drama, komedija, avantura.

Vreme trajanja: sat i 32 minuta.

„Bio je pravi izazov raditi sa glumcima iz različitih zemalja, kultura, ali, istovremeno, i prava radost! Naročito sa Dhanushom, koji je snimio toliko filmova u Indiji… Bilo je neverovatno, posebno kada bismo na kraju svakog snimajućeg dana sedeli i pričali o samom filmu, o njegovoj ulozi, ali i o različitim pristupima snimanju filma.

Snimanje je bilo veoma kompleksno, međutim, bilo je veoma važno da snimamo u različitim zemljama kako bismo preneli autentičnu atmosferu. Često je bilo veoma teško uklopiti sve, ali je vredelo je! Svaka država koju su na svom putovanju protagonisti filma posetili doprinela je priči i celokupnoj avanturi”, rekao je reditelj Ken Skot.

Film „Izuzetno putovanje jednog Fakira” je snimljen po motivima istoimenog bestselera francuskog pisca Romana Puertolasa. Ulaznice za premijeru možete da kupite na biletarnici bioskopa „Cineplexx RS”, dok ćete na ovom linku videti šta se trenutno nalazi na ostatku mesečnog repertoara. Uživajte!

Pogledajte trejler filma:

(Fotografije: Film „Izuzetno putovanje jednog Fakira”, 2018; © Sony Pictures Entertainment)

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend