Premijera epizoda novog domaćeg sitkoma „Maimini sinovi”

0

Na „Prvoj srpskoj televiziji” („Prva”) počelo je emitovanje novog srpskog sitkoma „Maimini sinovi”, koji je samo jedan u nizu inovativnih projekata u ovoj televizijskoj sezoni.

Ovaj serijal od 42 epizode prati zajednički život majke Rose, koja je potpuno podetinjila u starosti, i njenog sina Milentija „Bebe” Popovića, koji odavno nije dete. Svojim „nemešanjem”, Rosin stariji sin Mihajlo – Miša, kao po pravilu, dodatno komplikuje situaciju. U toj igri svako ima svoj cilj, ali jedno je jasno – pobednika nema. Rosa ne može bez „Bebe”, on ne može sa Rosom, a Miša, jednostavno, nema vremena.

U ovom začaranom krugu, kroz čitav niz urnebesnih situacija i zapleta pratimo kako roditeljsko kormilo stalno menja kapetana, međutim, taj brod uporno plovi u smeru koji „Bebi” najmanje odgovara. Ono što je sigurno jeste da nije lako naći ženu kad živiš sa majkom…

Serija „Mamini sinovi“, čija je prva epizoda prikazana prekjuče, jeste adaptacija veoma popularnog australijskog sitkoma „Majka i sin”, emitovanog u periodu od 1984. do 1994. godine, koji se, zbog velikog uspeha kod publike, i dalje reprizira.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend