Filmovi&Serije Srbija

Premijera epizoda nove sezone TV serije „Sinđelići”

Na „Prvoj srpskoj televiziji” 6. marta 2017. od 21 čas biće premijerno prikazana prva epizoda nove sezone popularne TV serije „Sinđelići”.

1(Fotografija: Serija „Sinđelići”, 2016; „Prva”)

U ovom duhovitom serijalu pratimo život jedne savremene srpske porodice i uživamo u njihovim avanturama, dogodovštinama, nepredviđenim situacijama. Dobrila Lila je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beogradu zbog nekadašnje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, te odlučuju da se venčaju. Tada nastaje prava zbrka.

Dve porodice koje čine dva različita sveta trebalo bi da se ujedine i da složno i u miru žive pod istim krovom. Međutim, to u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Čitav galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora, oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav.

Uloge: Boris Komnenić, Boris Pingović, Branislav Lečić, Branka Petrić, Branka Pujić (Vanesa Radman/Snežana Bogdanović), Brankica Sebastijanović, Branko Cvejić, Danica Maksimović, Dragana Mićalović (Jovana Gavrilović), Dušan Matejić, Dušanka Stojanović Glid, Đorđe Stojković, Goran Radaković, Jelena Gavrilović, Jelena Kosara, Luka Raco, Milena Dravić, Milica Mihajlović, Miloš Klanšček, Mira Banjac, Nemanja Pavlović, Slobodan Beštić, Srđan Ivanović, Stefan radonjić, Svetlana „Ceca” Bojković, Voja Brajović, Vučić Perović…

Scenarista (adaptacija teksta): Biljana Maksić, Milan Konjević, Radmila Jovanović Ponjavić i Srđan Dragojević.

Režiser: Aleksandar Janković, Dejan Zečević, Nebojša Radosavljević, Nemanja Ćipranić, Suzana Purković i Vladimir Lazić.

Produkcijska kuća: „Emoušon produkcija”.

Žanr: Komedija.

2(Fotografija: Serija „Sinđelići” – Sreten Sinđelić, 2016; „Prva”)

Serija „Sinđelići” je rađena prema formatu jedne od najgledanijih španskih serija svih vremena „Seranovi”, koja je adaptirana u više od 50 zemalja.

Nove epizode četvrte sezone ovog serijala moći ćete da pratite svakim radnim danom od 21 čas na kanalu „Prve”, a sve što ste propustili iz prethodnih sezona možete da pogledate ovde ili na ovom sajtu.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.