Filmovi&Serije Srbija

Premijera epizoda nove sezone serije „Selo gori, a baba se češlja”

Na „Prvom programu” Radio-televizije Srbije (RTS) večeras će od 20 časova i 5 minuta premijerno biti prikazana prva epizoda nove sezone najgledanije srpske TV serije svih vremena „Selo gori, a baba se češlja”.

3(Fotografija: Serija „Selo gori, a baba se češlja” – Radašin i Radojka; Predrag Jočić)

U ovom petom, ujedno i poslednjem ciklusu velikog televizijskog projekta „Selo gori a baba se češlja”, koji se sastoji od 12 epizoda, nastavićemo da pratimo dogodovštine iz života dobro poznatih likova, meštana sela Petlovac: Radašina, Radojke, Radoslava, Milašina, Zlatane, Sina Dragana, Dragojla, Smiljane, Đode Oni će nam na komičan, a ponekad i dramatičan način prikazati svakodnevne situacije sa kojima se susrećemo posmatrajući, kako ljude oko nas, tako i sebe.

Uloge: Ana Sakić, Dragoslav – Dragan Nikolić, Ljiljana Stjepanović, Marija Petronijević, Milorad Mandić Manda, Mirko Babić, Miroljub Trošić, Nada Blam, Nedeljko Bajić, Nenad Okanović, Olga Odanović Petrović, Radoš Bajić

Scenarista: Radoš Bajić.

Režiser: Radoš Bajić.

Kompozitor: Aleksandar Sanja Ilić.

Producentska kuća: „Kontrast studio”.

Žanr: Komedija, drama.

2(Fotografija: Serija „Selo gori, a baba se češlja” – Radašin i Milašin; „Večernje novosti”)

Petom sezonom ove serije biće obeležen i jedan veoma redak jubilej. Naime, pre deset godina, tačnije 6. oktobra 2006, na promenadi u Vrnjačkoj Banji snimljeni su prvi kadrovi serije koja je u narednim godinama postala svojevrsni društveni fenomen i postigla do tada nezabeleženu gledanost i ogromnu popularnost u Srbiji i celom regionu.

Za četiri sezone snimljeno je 89 epizoda, a sa svršetkom pete ukupno će ih biti 101, pa samim tim „Selo gori a baba se češlja” svrstava kao najdužu srpsku televizijsku seriju emitovanu na RTS-u. Nove epizode ovog serijala, na osnovu kojih je nedavno snimljen i film „Braća po babine linije”, moći ćete da pratite subotom od 21 čas i 5 minuta na „Prvom programu” Radio-televizije Srbije.

Pogledajte trejler filma:

Takođe, odmah nakon ove moći ćete premijerno da pogledate i prvu epizodu nove domaće serije „Goričilo”, bazirane na istoimenom filmu iz 2015. godine.

Pogledajte trejler filma:

https://www.youtube.com/watch?v=79h62_PJtYw

(Fotografija: Serija „Selo gori, a baba se češlja” – Dragojlo, Živojin, Milašin i Radašin ; „Vikimedija”)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.