Filmovi&Serije Srbija

Premijera epizoda druge sezone TV serije „Istine i laži”

Na „Prvoj srpskoj televiziji” (TV „Prva”) od večeras ćete ponovo moći da uživate u premijernim epizodama druge sezone vaše omiljene TV serije „Istine i laži”.

(Fotografija: TV serija „Istine i laži” – Marina i Pavle Filipović, Svetlana „Ceca” Radojković i Arsenije „Arsa” Filipović, 2017; © PRVA)

Sve počinje jedne maturske večeri, koje Marinu i Pavla, najpopularnije tinejdžere u školi, spaja sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju – kao kraj jedne ere i početak nove faze u njihovim životima.

Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Marina i Pavle su u ne tako srećnom braku, imaju sina Arsenija, koji je i sam tinejdžer, dok Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo. Naravno, i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena – da nikada neće imati stalni posao, ni ozbiljnu vezu, niti porodicu.

(Fotografija: TV serija „Istine i laži” – Radovan „Rade” i Pavle Filipović, 2017; © PRVA)

Posle slučajnog susreta između Marine i Nikole, na površinu će isplivati tajne iz prošlosti – koje će im svima promeniti živote.

Uloge tumače: Aleksandar Srećković – „Kubura” (od druge sezone), Anja Mit, Bojana Ordinačev, Borka Tomović (prva sezona), Dušan Kaličanin, Đorđe Kreća, Feđa Stojanović, Ivana Dudić (od druge sezone), Jana Milić Ilić, Jelena Gavrilović, Jelisaveta Karadžić (od druge sezone), Kristina Jovanović (od druge sezone), Ljiljana Dragutinović, Marina Ćosić, Milan Zarić (prva sezona), Miljenko Prljeta (od druge sezone), Sandra Silađev (prva sezona), Sofija Juričan (od druge sezone), Sofija Rajović, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Vladimir Kovačević, Zoran Pajić, Žarko Stepanov

Režiseri: Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Predrag Marković.

Scenarista:

Kompozitor: Sergej Ćetković.

Producentska kuća: TV „Prva” i „Smart Media Production”.

Žanr: drama.

Vreme trajanja epizode: 45 minuta.

(Fotografija: TV serija „Istine i laži” – Nikola Isidorović i Danica „Dana” Isidorović, 2017; © PRVA)

TV serija „Istine i laži”, koja je nastala po licenci veoma gledane argentinske telenovele „Graduados”, u prvoj sezoni oduševila je gledaoce širom Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija i vešto vođena priča izdvojili su ovu televizijsku seriju od sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja plasirali je u sam vrh gledanosti domaće televizije! Takođe, ni popularnost na društvenim mrežama, kao ni među mladom publikom, ne jenjava.

U drugoj sezoni, radnim danima od 21 čas na TV „Prvoj”, gledaoci će moći da prate priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali im se pridružuju i mnogi novi, jer će se desiti obrti koje niko ne očekuje i koji će ponovo uzburkati živote „naših” junaka, kao i njihove međusobne odnose.

(Fotografija: Druga sezona TV serije „Istine i laži”, 2018; © PRVA)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.