Premijera domaćeg filma „Južni vetar”

0

U domaće bioskope večeras će premijerno biti prikazan novi, dugo očekivani srpski film „Južni vetar”, koji će se, po svemu sudeći, lagano pridružiti listi najgledanijih filmskih ostvarenja u 2018. godini.

(Fotografija: Film „Južni vetar”, 2018; © Art Vista)

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, kojim upravlja iskusni „Car”, dobro „radi”. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Uloge tumače: Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Dragan Bjelogrlić, Hristo Šopov, Ivajlo Zaharijev, Jovana Stojiljković, Miloš Biković, Miloš Timotijević, Miodrag Radonjić, Nebojša Glogovac, Srđan „Žika” Todorović

Režiser: Miloš Avramović.

Scenaristi: Miloš Avramović i Petar Mihajlović.

Distributer: „Art Vista”.

Žanr: krimi, triler.

Vreme trajanja: dva sata i pet minuta.

(Fotografija: Film „Južni vetar”, 2018; © Art Vista)

Karte za film „Južni vetar”, koji je pre večerašnje projekcije bio prikazan na raznim godišnjim festivalima u Srbiji i inostranstvu, možete da kupite na biletarnici multipleksa „Cineplexx RS”.

(Fotografija: Film „Južni vetar”, 2018; © Art Vista)

Pogledajte trejler filma:

Mesečni repertoar bioskopa „CIneplexx RS” pogledajte ovde.

(Fotografija: Film „Južni vetar”, 2018; © Art Vista)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend